Nnywellness.com

E-posten min Android stoppet uventet


E-posten min Android stoppet uventet

Sende og motta e-post på smarttelefonen er en enorm bekvemmelighet, så hvis funksjonen e-mislykkes, kan det være en like betydelig ulempe. Hvis din Android er e-app stopper bare oppdatere, har du sannsynligvis et problem med Internett eller telefoninnstillingene. Hvis programmet holder bryter sammen, kan du ha en altfor restriktive oppgave bestyrer, eller du kan ha oppstått en feil som krever tømme app buffer og tilbakestille enheten.

Internett-tilgang

Uten tilgang til Internett, vil Android enheten e-post aldri oppdatere, så må du kontrollere at du er online ved å se i statuslinjen for å se om du har en "3G" eller "4G" ikon å angi internettilgang over en mobilnettet netowrk. Hvis du prøver å få tilgang til Internett via Wi-Fi, se etter en Wi-Fi-ikonet i stedet. Dette ikonet er en liten prikk med flere linjer over den for å vise signalstyrke. Hvis din ikke ' online, må du gå å finne et sted med bedre mottak.

Auto-Sync

Hvis enheten "auto-sync" innstillingen er deaktivert, vil ikke det noensinne synkronisere sine programmer, inkludert dens e-apps. Du kan ha slått dette alternativet av uhell eller noen andre kan ha endret den. Du finner dette alternativet i "Innstillinger" og deretter "kontoer & sync." Hvis "Auto-sync" ikke har en hake ved siden av, trykk for å slå den på.

Oppgavebehandling

Mange utviklere har skapt oppgave å hjelpe deg med å holde kontroll apps kjører på telefonen. Noen av disse gir deg mange innstillinger, for eksempel automatisert app kontroll, slik at det å stoppe eller "drepe" visse programmer. Hvis du har en oppgave bestyrer som er for restriktive, kan det stoppe programmet Gmail når den åpnes eller utfører en bestemt oppgave. Redusere oppgavebehandlings app kontroll eller deaktivere manager helt; deretter åpner Gmail og se om det fungerer riktig.

Tøm hurtigminne og tilbakestilling

Noen ganger vil apps oppleve obskure feil som vedvarer på grunn av data lagret i sin "cache", som er midlertidig informasjon som gjør at programmet kjører raskere og mer effektivt. Oppryddingen skjulestedet vil ikke slette noen av dine data, som e-post eller Kontoinnstillinger. Åpne "Innstillinger"-programmet og trykk "Applications" da "Administrer programmer." Tapp på "Alle" kategorien og bla ned til din e-post app. Trykk på den og deretter "Helt skjulested." Neste deaktivere enheten ved å holde power-knappen og trykke "Power av." Slå den på igjen ved å trykke på power-knappen igjen og se om e-programmet fungerer riktig.