Nnywellness.com

Hvordan fikse en Ringing støy i LCD-TV


LCD-TVer ikke bare gi deg en økt mengde av kontroll over bildet av din TV programmering men lyd også. Selv om du skulle ha klarere lyd enn det du er vant til med standard projeksjon TV, hører du noen ganger en liten ringing støy emitting fra TVEN. Prøv flere forskjellige metoder for å løse problemet.

Instruksjoner

• Sjekk lydkabel tilkoblingen på baksiden av LCD TV. Hvis lydkabelen er ikke helt LCD TV eller utenheten (DVD-spilleren eller Digitalboks), kan det føre til en ringing støy. Skyv kablene helt til inndata/utdata-porter å rette problemet.

• Endre inndataenheten du bruker for å se om problemet er med TV eller enheten sende signalet. For eksempel hvis du ser en DVD og høre ringing støy, bytte innspill til kabelen mottakeren. Lytte for å se om noen ringer støy kommer fra kabelkilden. Hvis det er ingen ringer, vet du det er et problem med andre utdataenheten. Hvis ringing fortsetter, er problemet med TVen.

• Erstatte lydkablene du bruker for å koble enheten til TVEN. Dette hjelper løse problemet hvis ringing kommer fra en bestemt utgang produkt.

• Trykk på "Menu"-knappen på LCD sin fjernkontrollen og velg alternativene "Audio". Bla nedover gjennom menyen og velg "Bass." Slå på bassen ned, deretter gjøre det samme med "Diskant." Har disse to slått langt kan føre ringer lyder.

Tips og advarsler

  • Hvis du bor på en stor høyde, kan det oppstå en liten ringetoner gjennom din LCD-TV. Dette er naturlig, og på grunn av hyppigheten TV må bruke i større høyder. Men er det ingenting du kan gjøre for å løse dette problemet.