Nnywellness.com

Hvordan fikse en liten bulk i en bil


Bringe bilen til et verksted for kollisjon kan være kostbart og ta flere dager. Men du en Lær hvordan å fikse en liten bulk selv og gjøre alle reparasjonene du trenger i din egen garasje. Det finnes flere metoder til å prøve når du fjerner en bulk.

Instruksjoner

• Våt bulk med vann og litt oppvaskmiddel. Trykk en husholdning stempelet i bulk til å opprette en sugekraft. Trekk forsiktig bulk ut med stempelet, skyve stempelet til forskjellige områder i bulk. Skyv stempelet ned og ut av vannet for å bryte sugekraft. Hvis dette ikke reparerer bulk, flytte til neste trinn.

• Fjern alle plast og deler fra bulkete kroppen panel hvis mulig. Bruke kroppen hammer til å forsiktig trykke bulk ut og på plass. Bruke hammer på begge sider av bulkete panelet for å utjevne skaden. Hvis dette trinnet ikke fungerer, flytte til neste trinn.

• Bruk en jeksel til å male maling av bulk. Bore flere hull i bulk i ulike områder. Skru spissen av en bulk avtrekker på ett hull og Skyv håndtaket fra bulk. Flytte bulk puller til forskjellige hull, alternerende trekke i hvert hull. Bruke kroppen hammer til å trykke på høy poeng hvis du dra for hardt med puller.

• Tørk kroppen filler på den skadede delen med plast nal. Jevne den ut og la dem tørke for en time. Sand filler glatt med 80 grus sandpapir og en dobbel action sander. En dobbel action sander kan brukes å sliping.

• Spray to strøk av primer på den skadede delen og la dem tørke for tretti minutter. Spray tre lag med maling på området, vente 30 minutter mellom hver pels før en annen. Etter at malingen tørke en time, spray tre strøk av klarlakk maling, vente 30 minutter mellom strøk. Vent minst en måned før voksing reparerte området.

Tips og advarsler

  • Primer, maling og klarlakk maling kan være spray kan male eller billakk sprayet fra en pistol og luftkompressor.
  • Aldri sand en bil uten å ha en ansiktsmaske. Aldri spray maling eller primer uten bruk respirator maske.