Nnywellness.com

Triks for å øke i en ' 95 Honda Civic


Triks for å øke i en ' 95 Honda Civic

Honda Civic møtte amerikanske kysten samtidig i vår bil kultur når drivstofføkonomi, lave utslipp, lave kostnader og sprightly håndtering var langt større bekymringer enn outright kraftproduksjon. Dagens Civic gjenstår, for bedre eller verre, i stor grad sant at filosofi. Selv om nyere samfunnskunnskap har mer enn dobbelt så mye hk som sine forfedre, veier de også rundt 80 prosent mer, gjør den evige søken etter hestekrefter like relevant i dag som det noen gang var.

Grunnleggende Bolt-Ons

Hestekrefter er et spørsmål om luftmengde; mer luften maskinen kan flytte ut, jo mer makt vil gjøre. To enkleste og mest vanlige oppgraderinger for samfunnskunnskap av noen vintage er en ettermarkedet eksos og friere puste luftinntak. Selv om du kan være fristet til å kjøpe en av de tynne vegger Titan eksos, ikke gjør det. Du får hestekrefter, men revvy liten Hondas høyfrekvente lydbølger vil gjøre for migrene-inducing drone når de sendes gjennom et system som dette. Forvent rundt 5 hestekrefter for en bolt-on eksos, og om det samme for en kald luftinntak.

VTEC endring

Hondas VTEC (og senere i-VTEC) systemer bruker oljetrykk for å betjene en større "performance" kamaksel ved høye turtall, som bidrar til å maksimere absolutt makt potensielle samtidig drivstofføkonomi og dreiemoment ved lave turtall. Datamaskinen automatisk variere VTEC engasjement punktet av belastning på motoren og throttle posisjon, som fungerer godt for lager motorer, men begrenser potensialet hvis du har endret det på noen måte. Hvis du velger for å endre VTEC punktet med en ettermarkedet datamaskinen tuner, sette den på 4500 til 4800 for bruk med en ettermarkedet innsug og eksos og 3000 til 3200 hvis du kjører en turbo eller supercharger. Gå ikke under 2000 rpm eller du mister oljetrykk og stek motoren.

Turbo og lystgass

Du kan bare klapse din gamle D-serien med 75 til 100 hestekrefter verdt av lystgass og kaller det en dag, men det er bedre valg hvis du har penger. D-serien motoren de fleste samfunnskunnskap av denne gamle vil tåle ca 7 pounds per kvadrattomme turbo boost uten interne endringer, som skulle være bra for ca 60 hestekrefter på en ellers lager motor. D-serien motorens komprimeringsforholdet er litt for høyt for noen seriøs mengde løft uten noen form for ettermarkedet drivstoff management unit og intercooler. Med disse tilleggene og noen høy-oktan bensin, kan du skyve løft til mellom 9 og 11 lbs. for ca 80 til 100 mer hestekrefter. Hestekrefter 300 eller mer er oppnåelig med denne maskinen, men det krever, i det minste, lavere komprimering stempler (mer enn 8,5 til 1) og en sterkere stang/Veivaksel pakke.