Nnywellness.com

Hvordan å lære å parkere bilen


Hvordan å lære å parkere bilen

Lære å kjøre er en spennende opplevelse som det gir folk mer frihet siden de kan kjøre selv som helst de vil gå uten noen andre stede. Parkering en bil er et viktig aspekt å lære å kjøre. Vinklet og parallelle parkering og hvordan å parkere på en høyde er alle aspekter av parkering en person må kunne gjøre.

Instruksjoner

• Ta en utdannelse kurs. Lær om kommende førerens utdanning kurs i fellesskapet ved å kontakte kontoret til din lokale Institutt for motor vehicles (DMV). Melde deg på kurs lære å parkere bilen, samt få praksis gjør det. Vet at mens hovedfokuset er på parkeringsplassen, du vil også måtte kjøring, snu, fletting og andre bilen manøvrer.

• Leie en privat instruktør. Hvis du bare vil fokusere bare på parkering, finne en privat kjørelærer som vil hjelpe lære og mentor deg i dette bestemte aspektet. Finne en tom parkeringsplass hvor du kan praktisere vinklet og parallelle parkering uten frykt for å treffe en annen bil. Som parkeringsferdigheter vokser, praksis parkering bilen i full parkeringsplasser og travle gatene der lukeparkering er tillatt. Hvis du ikke finner en instruktør, få et familiemedlem eller venn som er gode på parkering til å undervise og trene deg.

• Definere en uekte parkeringsplass. Finne en tom parkeringsplass eller området der du kan over en parkeringsplass med kjegler, bøtter, søppelbøtter eller andre elementer som du kan trykke uten å skade bilen. Opprett en parallell parkeringsplass samt en vinklet spot og praksis parkering i dem til du er sikker på du kan gjøre det med ekte biler.

• Praksis med forskjellige kjøretøy. Kjøretøy ofte har en annerledes følelse og litt i deres bevegelser når du bruker dem, så det er gunstig å bruke noen forskjellige ones når lære å parkere. Be familiemedlemmer og venner hvis du kan bruke sine biler å øve med. Ut av de du prøve, finne bilen som du føler mest når parkering. Bruke den for kjøring og parkering test hvis personen lar deg.