Nnywellness.com

Løft Van alternativer


Når shopping for en heis van, først bestemme dine behov. Kan du kjøre? Kan du overføre til førersetet, eller vil du kjøre i din rullestol? Trenger du noen endringer skal plasseres på kjøretøyet å gjøre det enklere å kjøre, som hånd brems? Hvis du er passasjeren, kan du overføre til setet eller vil du sitte i rullestol? Hvor vil du sitte? Hvor mange mennesker blir riding med deg? Hvordan har du tenkt å komme inn bilen hjemme og andre steder?

Siden oppføringen rullestol varebiler

Siden døren oppføring varebiler, siden døren lysbildene åpne akkurat som noen van, avslører en Rullestolheis eller ramp bare inne. Heis eller ramp kan senkes manuelt eller automatisk. De fleste rullestolbruker individer foretrekker en rampe over en heis, fordi noen ganger heiser kan jam, forårsaker rullestol og beboer å falle. Ramper skal være lang nok slik at enkelt i rullestol har en lav skråning å administrere å skrive inn bilen.

Siden døren oppføring varebiler er populært som det er tilstrekkelig handikappet parkeringsplass. ADA reguleringer angir at det må være minst to kjøretøy områder tilgjengelig for parkering handicap, slik at den rullestol enkelt kan rulle rullestol på siden av van og få via rampen.

Siden oppføringen rullestol varebiler er også populære fordi den fysisk angripe enkelt kan enkelt rulle til passasjersetet foran.

Bak oppføring rullestol varebiler

Noen foretrekker bakre oppføring varebiler. Det er lettere for en rullestol for å være rullet inn på baksiden av en van når bilen er parkert i en overfylt garasje eller andre liten plass. Ulempen med en bak-oppføring van lastes van når det er i street eller parkeringsplass. Funksjonshemmet person er helt sårbar for å bli truffet av motgående trafikk mens du prøver å angi bilen.

Noen liker det faktum at bak oppføring varebiler har flyttbare sitteplasser, som kan byttes ut for mer plass når rullestolen ikke er i bruk.

Konvertering varebiler

Konvertering varebiler er populært med høyere individer. Konverteringen kan enten være et hevet tak eller en senket etasje. Senket gulvet konvertering varebiler har blitt populære fordi van kan passe inn i en garasje, og likevel er det fortsatt nok hodet rom for assistenten å holde fra bumping hodet når hjelper funksjonshemmede personlige i van.

Svingstoler

Noen varebiler er utformet med personer som er delvis mobil i tankene. Dørene av disse varebiler åpen som en annen modell, men seter dreietappen og noen ganger kan utvide ut av kroppen av bilen. Dette hjelper en person som har problemer med å komme inn og ut av en bil, men kan bruke en makt scooter eller walker for hjelp i stedet for en rullestol. Scooter eller walker kan lagres på baksiden av bilen.

Stolheiser

Løft varebiler installeres med stolheiser at oppføringen fra enten på baksiden eller side. Rullestol eller makt scooter rulles på heisen, som enten manuelt eller automatisk løfter enkelt inn i bilen.