Nnywellness.com

Hvordan du utfører en Soft Reset på en HP iPAQ


Utføre en myk tilbakestilling på en HP iPAQ er ofte den raskeste og reneste måten å rydde opp en overfylt arbeid skjerm. Hvis for mange programmer kjører, eller et program er kranglet med en annen, kan du utføre en soft reset for å lukke alle applikasjoner og hvile din HP iPAQ rent.

Instruksjoner

• Lese instruksjon/brukerhåndboken for å finne det restarte knappen og lære om hva en bløt restarte innebærer. I utgangspunktet vil det lukke alle programmer og slette programmet minne for omstart av enheten.

• Prøv å lukke programmer eller ellers endre oppsettet av din HP iPAQ på noen måte løse problemet. Hvis du kan finne ut hva som forårsaket behovet for en soft reset, kan du unngå det i fremtiden.

• Bruk posisjonspekeren, hvis du fortsatt trenger å utføre en myk tilbakestilling, trykke på tilbakestillingsknappen på din HP iPAQ. Avhengig av din modell, det vil bli plassert på siden eller på baksiden av enheten, og er gjenkjennelig som et lite hull som passer din smak.

• Hvis din iPAQ ikke starter på nytt, kontroller at batteriet er sikker, eller koble den til en AC strømkilden og prøver å slå på igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis du myke tilbakestiller ofte, kan du laste ned en bløt-restarte program som vil legge en soft reset/strøm av ikonet til oppstartsskjermen å gjøre det enklere og har mindre slitasje på reset-knappen.
  • Hvis din myke tilbakestillinger oppstår ofte, bør du vurdere utfører en hard tilbakestilling. Hvis det er et problem som forårsaker enheten å bremse eller fryse regelmessig, vil en hard reset tørk hukommelsen rengjøring av problemet ved å returnere iPAQ til fabrikktilstand.