Nnywellness.com

Kan du konvertere Digital lyd til RCA?


Kan du konvertere Digital lyd til RCA?

RCA audio ledninger er de røde og hvite (eller noen ganger svart) ledningene du bruker til å koble DVD-spilleren til TV sett, for eksempel; eller CD-spilleren til lyd mottakeren.

Funksjoner

RCA audio ledninger er utformet for å overføre analoge lydsignaler fra ett medium til et annet. Disse ledninger er ikke utformet til å overføre digitale signaler. Men du kan konvertere digitale lydsignaler til RCA med riktig utstyr.

Utstyr

For å konvertere et digitalt lyd signal til RCA (analog) signaler kan du bruke en "digital til audio converter."

Funksjonen

Et digitalt til audio converter er en liten eller adapter som skaper en reproduksjon av din digital audio signal i analog form. Det er lignende i konsept til boksen digital til analog omformer du bruker på TV siden overgangen til all-digitale TV

Andre ledninger

Både Koaksial digital kabler og optiske digitale kabler brukes til å overføre digitale lydsignaler fra en digital enhet, for eksempel en CD-spiller, til en annen medieenhet.

Tilkobling

Digitallyd fra digital kilde enheten går til inngangen på din digitale til audio Konverter adapter. Koble en ende av din RCA-lydkabler (rød og hvit ledninger) til utgangene på kortet; koble den andre enden av RCA-lydkabler til analoge får enheten.