Nnywellness.com

Hvordan skjule ledninger fra en TV & kabelboks


Enten du bruker sin inkludert stand eller du montere det, kan en flatskjerm-TV være en attraktiv tillegg til alle rom. Kablene som kobler den til makten og kabelboksen er imidlertid ganske skjemmende. Det er mange måter du kan skjule ledningene, og de fleste ikke krever bore hull eller åpne vegger.

Dekker ledninger

Hvis du distribuerer ledningene på riktig måte, kan du plassere en vase eller et bilde foran dem, skjule dem fra visningen. Alternativt kan du kjøre dem langs kanten av din peis eller et skap. Du finner det lettere å skjule ledninger hvis du binder dem sammen og dra dem stram slik at du har bare én rett kabel å håndtere. Kjøpe spesielle møbler som er beregnet for hjemmeunderholdning komponenter kan også skjule ledninger svært effektivt siden det har vanligvis pre-boret hull for ledninger å passere.

Flat, Paintable Wire

Mens du kanskje ikke kunne finne en flat wire for TV makt tilkoblingen, kan du kjøpe flat snorer forbindelsen mellom din TV og kabel. Dette er vidt en nesten papir-tynne kabler som holde seg til veggen og kan være malt. Dette gjør dem i hovedsak usynlige, og hvis du kombinerer dem med en relativt spinkle paintable skjøteledning, kan gjøre en god jobb med å skjule ledningene.

Ledningen dekker

Ledningen er plast eller metall kanaler som holder ledningene kobler TV og kabel-boksen. Du kan legge dem direkte til veggen og, i de fleste tilfeller male over dem. Mens de ikke er usynlige, hvis du male dem, slår de stygge ledningene i et matchende farge ridge kommer opp eller over veggen.

I veggmontering

Til slutt, den beste måten å skjule ledningene er å montere dem i veggen. Dette gjør bore du vanligvis to hull - en av TV og en der du vil kablene gå - og rute kablene mellom dem. Kjører lav spenning ledninger som en HDMI-kabel er relativt enkel, men hvis du må kjøre strøm, trenger du å bruke en spesiell type wire, som Romex, til elektriske kodens kravene. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre denne typen arbeid, er det best å ha en elektriker gjøre det for deg. (ref 2)