Nnywellness.com

Marine ulykke etterforskning opplæring


Marine Havarikommisjonen er prosessen med å etablere rekkefølgen av hendelser som førte til et maritimt havari. I USA gis marine ulykke etterforskning opplæring av sertifisert National Transportation Safety Board etterforskere.

Fag

NTSB kurs gir studentene ferdigheter som teknikker for å samle, undersøke og analysere data fra engineering kilder og dekk operasjon å hjelpe en trafikkulykke undersøkelse. Fag tilbys i NTSB kurs dekker intervjuteknikk teknikker, legeundersøkelse faktorene og bruk av elektroniske data.

Deltakelse

Kurs som tilbys av NTSB er tilgjengelige for akademikere til forskningsformål, folk som ønsker å delta i NTSB maritime undersøkelser og marine undersøkende personell og sikkerhet offiserer. Ferdigstillelse av marine ulykke etterforskning trening kan deltakerne å hjelpe NTSB undersøkelser og undersøkelser gjennom over hele verden. Andre marine ulykke etterforskning kurs er tilgjengelige fra private selskaper, som Kroatias AdriaMare.

Kostnader

Kurs som tilbys av NTSB er fullført på Northern Virginia campus av George Washington University; kurset kostnadene varierer fra $1,623 til $1,815 fra 2010. Private selskaper som tilbyr kurs gir studier varer timer, med tiden delt mellom klasserommet og praktiske aktiviteter.