Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en 1994 Honda XL650R motorsykkel?


Hvordan feilsøker jeg en 1994 Honda XL650R motorsykkel?

XL650R er en motorsykkel produsert av Honda. Det er en off-road motorsykkel, som er vanlig for off-road syklistene i motocross. Når du feilsøker en motorsykkel, stammer det hovedavdeling rot problemet oftere enn ikke fra motoren på en motorsykkel. Når motoren ikke starter, er motorsykkelen overveiende ubrukelig. Du kan kontrollere om motoren fungerer riktig ved riktig feilsøking ved hjelp av prosessen enkel og rask.

Instruksjoner

• Fjern butangass fra drivstofftanken med hendene. Drivstofftanken er rett under setet for en Honda motorsykkel. Legge til en liten mengde drivstoff tank. Slå på motoren på XL650R. Hvis det ikke starter, kan du har en tenning problem i motorsykkelen.

• Koble tennpluggen wire og plugger med socket wrench. Ledningen og plugger er på venstre side av motoren på XL650R. Tørr pluggene og wire i duken. En fuktig tennplugg vil forstyrre tenningen av XL650R. Sette av tennpluggene og wire igjen og stram med socket wrench. Slå på motorsykkelen. Hvis det fortsatt ikke starter har du et batteri problem.

• Bruke en elektrisk starter for å slå på motoren på en motorsykkel ved å koble ledningene av starteren på hver side av motoren. Hvis det er fortsatt ingen respons fra motorsykkelen må du kjøpe et nytt batteri for din XL650R. Elektrisk Nybegynnerversjon og batteriet kan kjøpes i de fleste bilindustrien butikker.