Nnywellness.com

2000 BMW Z3 serien spesifikasjoner


2000 BMW Z3 serien spesifikasjoner

Kjent for en opptreden i James Bond film stjernegalleri Pierce Brosnan, representerer Z3 BMWS første forsøk på massen markedsføring en roadster-stil sportsbil. Relativt rimelig Z3 viste seg for å være svært populært i de følgende årene og etter år 2000 tyske bilprodusenten hadde vært tilbyr en valgfri 2,8 L 190 hk motor for Z3 aficionados.

Ytelse og håndtering

Z3 Roadster har en 6 innebygd motor med fire ventiler per sylinder. Det kjører på premium blyfri drivstoff og har en multi injeksjon drivstoffsystemet. En anti-Lock bremsesystem eller ABS, kom standard i 2000 Z3. Foran og bak suspensjoner inneholder stabilisator barer og Z3 inkluderer stabilitetskontroll.

Eksteriør

I 2000 Z3 har og støtfangere som er malt for å matche kroppen av bilen. Den konvertible taket er en manuell topp. Speilene på førerens og passasjerens side dører er malt slik at bilen kroppen, også. Belysning inkluderer tåkelys, halogen lykter og varme reflekterende glass. Z3 gearknob har luksuriøse trim skinn, og baksiden av bilen idrett en spoiler. Vindusviskerne har to hastigheter og muligheten til å tørke midlertidig. Både passasjer og førerens side visirer har vanity speil.

Standard interiør funksjoner

Standard interiør funksjoner på Z3 inkluderer aircondition, en anti-tyveri-system og en Harmon lydsystem. Cruise control og servostyring er inkludert i Z3. To skinn bøtte forsetene har to head baksetet og kollisjonsputer. Elektriske vindushevere, strøm låser og makt bagasjerommet låsene er alle vanlige, også.