Nnywellness.com

Hvordan du får god gass kjørelengde i en 2003 Ford F-250 Super Duty 5.4L


Hvordan du får god gass kjørelengde i en 2003 Ford F-250 Super Duty 5.4L

Hvis du eier en 2003 Ford F-250 Super Duty, utstyrt med 5,4 liters motor, så er du allerede godt klar over at lastebilen ikke er kremen av beskjære når det gjelder å oppnå stor gass kjørelengde. Men det er helt greit. Sjansene er du ikke kjøpte bilen slik at den kan konkurrere med en liten sedan eller kombi. Snarere ønsket du en slitesterkt maskin som var i stand til å gå av veien, ved behov, og hale og tauing store nyttelast. Dette betyr imidlertid ikke at bedre drivstofføkonomi er en pipe drøm. Det er skritt du kan ta for å øke din lastebil miles per gallon.

Instruksjoner

• Overvåke hastigheten nøye. F-250 Heavy Duty er slik en stor lastebil, 5.4 liters motor har å jobbe ekstra hardt for å slå den av veien. Ved hastigheter over 60 MPH er belastningen på motoren enda større. Som motoren kjemper mot økt luftmotstanden, reduseres drastisk drivstoffeffektivitet. Bare putte, bo under 60 MPH mulig og bruke cruise control for å kontrollere hastigheten.

• Fjern alt unødvendig tilbehør. Din F-250 er allerede en tunge kjøretøy, og noen ekstra tilbehør bare tynge det videre. Bare en ekstra 100 pounds av ekstra vekt vil koste deg omtrent 2 prosent når det gjelder drivstofføkonomi. Derfor fjerne veltebøyler, trinn barer, pensel vakter, verktøyet bokser, camper skall og overdimensjonerte dekk. Også har du en heis kit, avinstallere den.

• Kjøre din F-250 fornuftig. Lastebilen ble ikke bygget å rase mindre kjøretøy utenfor linjen på en trafiklyset eller makt forbi dem på motorveien, eller ble det laget for å tåle tøffe bremsing. Som en kraftig pickup, kan ikke det bli behandlet som en lys sportsbil. Dermed unngå aggressiv kjøring. Lagre gass ved gradvis akselererer og forutse stopper, sakker godt foran stoplights eller stoppskilt.

• Opprettholde din Ford F-250 regelmessig. Fordi lastebiler pleier å ta slike overgrep, hale og tauing tunge belastninger, er det spesielt viktig at du sjekke olje ofte og endre det mellom hver 3000 til 5000 miles. Når du endrer olje, kan du vurdere å bruke en høy kvalitet syntetisk. Et syntetisk vil redusere friksjon i motoren din 5.4 liter og forlenge levetiden. Vedlikehold av din heavy-duty pickup innebærer også kontrollere og endre væsker i din overføring og differensial. Også sjekke dekkene og sørge for at de er oppblåst til angitt på sideveggen av dekket nivå.

• Slå din F-250 i stedet for at det til inaktiv. For eksempel hvis du finne deg selv sittende fast i trafikken i fem minutter, bare slukke bilen. Mens den kjører, brenner motoren gass uten å få noen miles per gallon.