Nnywellness.com

Hvordan redusere en hydraulisk bil Jack


Alle som planlegger å håndtere noen av sine egne bil vedlikehold eller reparasjon vil til slutt må du bruke en hydraulisk bil jack. Det faktum at disse verktøyene vil være løfte og holde tusenvis av pounds betyr at det er viktig at alle som bruker en hydraulisk bil jack vet hvordan du skal operere det. Senke kontakten på en sikker måte er en viktig del av å bruke en knekt.

Instruksjoner

• Øve heve og senke jack uten en Last først før kontakten i en situasjon hvor det er støtte bilen. Bestem om jack senkes ved å vri jack håndtaket i retning mot klokken. Hvis ikke, det vil bli senket ved å fjerne håndtaket, å plassere enden av håndtaket over et hakk skruen like nedenfor der jack håndtaket festes til kontakten, og deretter kronglete jack håndtere i retning mot klokken.

• Inspisere jack stå å sørge for at de er plassert riktig, eller kontrollere bakken området å sørge for at det er ingen hindringer før du nedgraderer en bil.

• Si "Clear" høyt som en sikkerhet dobbeltsjekke i varsle andre som nå skal til lavere bilen.

• Senk bilen ned på jack stå eller tilbake til bakken lett, ved langsomt å slå jack håndtaket og kontrollere nedstigningsrate av bilen.