Nnywellness.com

Typer solenergi biler


Typer solenergi biler

Solenergi biler er i en utviklingsfase, ifølge tror solenergi. Kjøretøyer er ennå ikke tilgjengelig for allmennheten, men eksperimenter og noen biler tilgjengelig bruke solenergi til å flytte bilen. Fordelene med å bruke solenergi til å drive en bil er enorm, fordi solenergi er en fornybar ressurs som vil kutte ned på bruken av gass.

Solar bilmodell

Lærere bruker en soldrevne modell bil som et eksperiment i solenergi blant barn. Utformingen av bilen er enkel og solenergi brukes av fremdrift enheten på bilen. Modellen bil er en grunnleggende ide om hvordan solar makt arbeider og lærer elevene om bruk av solenergi og kutte bruk av ikke-fornybare energikilder.

Solcellepanel biler

Det tradisjonelle prototypen solar-drevet biler er bilen med gigantiske solcellepaneler. Mens alle soldrevne biler har solcellepaneler, brukes de opprinnelige solar-drevet bilene den tradisjonelle solpaneler som gjorde bilen ser ut som en gigantisk solcellepanelet i seg selv. Original design var ineffektiv og trengs bedre teknologi kjøre bedre.

Solcellepanelet og batterier

De nyeste designene for soldrevne biler bruker små solcellepaneler på taket av bilen som er lett og effektiv. Foruten bare arbeidet mens solen er ute, lade solcellepaneler bilens batterier slik at bilen er funksjonelle i løpet av nattetimer og overskyet Vær også. De nyeste designene for en solar-drevet bil innlemme solcellepanel og batteri lagring for optimal bruk. Disse kjøretøyene er ennå ikke tilgjengelig for publikum, men de er i design faser og kan finnes i de neste årene.