Nnywellness.com

Kan du bruke en HD-antenne & motta på vanlige analoge TV-signaler?


Kan du bruke en HD-antenne & motta på vanlige analoge TV-signaler?

En HD-antenne kan brukes sammen med en analog TV. Du bør imidlertid være klar over sine svakheter i ytelse. Til slutt, kan praktisk bruk av med en HD-antenne med en analog TV avhenge av din lokale stasjoner.

Misforståelser

Markedsføring og pakke merking, har mange kommet til å tro at en "HD antenne" er et spesielt produkt som er forskjellig fra eldre analoge antenner. Dette er ikke tilfelle. HD-sendinger overføres på samme frekvenser tidligere brukt av analoge TV og krever samme type antenner.

Mangler

I henhold til FCC, noen antenner selges som "HD antenner" ikke motta signaler på kanaler 2 til 13. Andre får bare kanaler 7 og høyere, mens andre kanaler 7 og nyere, men fungerer dårlig for kanaler 7 til 13. Kontroller at HD antennen kan motta kanaler i ditt område.

Tips

Kontroller at antennen kan få både VHF og UHF signaler. Når du justerer antennen, gjør så sakte så boksen DTV tuner eller converter har tid. Hvis du har et svakt signal kan du bruke en antenne forsterker. Hvis du har tenkt å kjøpe en ny antenne, forskning som antenner er anbefalt for din plassering.