Nnywellness.com

BlackBerry Messenger vs SMS eller MMS


BlackBerry Messenger vs SMS eller MMS

Selv om BlackBerry Messenger, SMS og MMS-meldinger er alle metoder du kan bruke til å kommunisere mellom mobiltelefoner, er BlackBerry Messenger vesentlig annerledes enn de andre alternativene. BlackBerry Messenger er en fullfunksjons direktemeldinger løsning, og bare tilgjengelig for brukere av BlackBerry smartphones.

SMS-definisjon

Kort melding-meldinger innebærer å sende kort tekst-baserte meldinger mellom kompatibel mobiltelefon enheter. De fleste moderne mobiltelefoner, inkludert BlackBerry-enheter, har muligheten til å sende og motta disse meldingene. Sendetid leverandører avgift vanligvis en nominell for å sende hver melding, selv om noen oppkoblingstid tariffer inkluderer et fast antall meldinger hver måned.

MMS definisjon

Message Service multimediemelding utdyper evnene av SMS-meldinger og lar deg sende tekst og multimedia innhold, for eksempel bilder og lydklipp. For å bruke MMS meldinger, du trenger en telefon håndsett kan lage MMS-meldinger, og ofte trenger å be om at oppkoblingstid leverandøren aktivert MMS-tjenesten på din mobiltelefon regningen. Mottakeren må også en kompatibel telefon og en aktiv MMS-tjeneste. Sende og motta MMS-meldinger er vanligvis betalbar under oppkoblingstid avtalen.

BlackBerry Messenger

BlackBerry Messenger gir brukere av BlackBerry smartphone-enheter med en alternativ å bruke SMS og MMS-meldinger til å kommunisere. BBM lar deg legge til andre BlackBerry-brukere til en kontaktliste. Når lagt, kan du kommunisere med dem via håndsettets bruker øyeblikkelige meldinger, som lar deg overføre tekst, bilder og elektroniske filer på opptil 6MB.

BlackBerry Messenger bruker tjenesteplanen eksisterende data for å overføre dataene, som vanligvis resulterer i uten ekstra kostnad. Men bør du sjekke med mobilleverandøren for unntakene.

Sammenligning

Mens BlackBerry Messenger tilbyr bedre funksjonalitet enn SMS og MMS-meldinger, er det ikke så kompatible som de andre metodene. Det er ikke mulig å kommunisere med brukere av andre mobiltelefoner ved hjelp av denne metoden. Av denne grunn er også brukere av BlackBerry Messenger likevel sannsynlig trenger de andre kommunikasjonsmetodene for å sende og motta meldinger fra ikke-BlackBerry-brukere.