Nnywellness.com

Min 1994 Chevrolet-Truck starter ikke


Mange ting kan forårsake en 1994 Chevy lastebil til starter, men den vanligste årsaken er et dødt batteri. Men hvis en Chevy lastebil ikke har hatt regelmessig vedlikehold, kan deretter mekaniske problemer forårsake en feil å starte. Hvis problemet er batteriet det er noen enkle trinn som kan rette den. Hvis problemene er i i mekaniske systemer, må lastebilen mekaniker å få bilen kjører igjen.

Instruksjoner

• Prøv å starte lastebilen ved å vri nøkkelen til "På" posisjon. Hvis oversikten ikke tennes, motoren ikke slår over (det er ingen "tøffer" lyd) og frontlykter gjør ikke blinker, så ingen makt forlater batteriet. Det betyr at det kan være et problem i det elektriske systemet, vanligvis i selve batteriet.

• Sjekke batteristatusen. Kontroller at overføringen er i park (hvis automatgir) eller nøytral (hvis manuell). Slå av lastebilen, ta nøkkelen av tenningen og åpne panseret på bilen, å sørge for å støtte den åpen med støtte stangen som brettes ned langs fronten av motoren bay. Inspisere bilbatteriet for noen skum kommer ut av det. Skum betyr en syre lekkasje, og du må kalle en slep lastebil. En profesjonell mekaniker er nødvendig for å håndtere problemet gitt faren for acid brannskader. Hvis det er ingen skum, kontroller at batteriet klemmer er ordentlig koblet til batteriet innlegg. Prøv å slå på lastebilen igjen. Hvis bilen begynner, er det ingen problem med batteri eller elektrisk system.

• Men hvis lysene ikke kommer på eller lys bare svakt og motoren bare chugs, men ikke starter, må du erstatte batteriet. Ta nøkkelen av tenningen. Ved hjelp av skiftenøkkelen, løsne og fjerne klemmer av batterikablene ett om gangen fra batteriet innlegg. Frigjøre de beholde klemmer på hver side av batteriet for hånd. Du kan bruke en flathead skrutrekker hvis du må utnytte men ikke bruk for mye kraft, eller du kan bryte de beholde klemmer. Trekk batteriet ut med innebygd håndtak. Sett inn et nytt batteri og hekte den beholde klemmer og batterikablene. Prøv tenningen. på dette punktet bør lysene går. Hvis lampene lyser men motoren starter ikke kan bare "chugs", så du ha en oversvømmet motor.

• En oversvømmet motor er når av tennpluggene som antennes drivstoff-luft-blandingen i sylindere våt med drivstoff, hindrer at pluggene sparking. Du løser dette problemet, trykker gasspedalen helt til gulvet og slå på tenningen. Ikke ta foten av gasspedalen. Dette gjør motor pumpe luften i stedet for drivstoff, dermed tørking av tennpluggene. Gjør dette i fem minutter å sikre alle pluggene er tørr. Tar foten av gasspedalen og slukke bilen. Deretter aktivere lastebilen på og motoren skal starte. Hvis bilen ikke starter, kan du ha mekaniske problemer eller problemer med datamaskinen, begge krever en profesjonell mekaniker diagnostisk utstyr å finne ut hva som er galt.