Nnywellness.com

Slik bruker Speed laserpistoler


Slik bruker Speed laserpistoler

Laser hastighet våpen som drives riktig gir brukeren svært presise målinger av hastigheten på hvilke mål objekter reiser. LIDAR, forkortelse for "lys gjenkjenning og spenner," er prosessen som brukes av laser hastighet våpen til å beregne hastigheten. Tiden det tar for laser å reise fra pistolen til objektet og retur måles mange ganger hver andre for å finne ut hvor stor avstand endring. Disse readings er akkumulert av pistolen og gjennomsnitt i fart lesing som vises for brukeren.

Instruksjoner

• Les brukerhåndboken for den spesifikke modellen av Laservåpen hastigheten du bruker. Se foreslåtte avstand området for optimal nøyaktighet. Se inn alternativene du har strømledningen, lader eller batterier nødvendig å operere hastighet pistolen.

• Hold hastighet Laservåpen i din dominante hånd med albuen bøyd og synet 3 til 6 inches fra øyet. Bruk funksjonen utvalg-finne på hastighet Laservåpen for å sikre at du er målrettingsinnstillingene dokument innenfor et område som gir nøyaktige målinger.

• Angi laser pistol på innstillingen hastighet oppdagelsen, og peker på et objekt i bevegelse. Bruke sighting fortsette sikter enheten mot målobjektet når den beveger seg. Noen laser våpen har severdigheter med indikatorlamper som lar deg vite når objektet er låst.

• Trekk synet fra øyet, og lese fart lesing. Noen laser hastighet våpen gjør et pip eller klikk lyd når de har vist en ny fart lesing. Ta mer enn én leser på samme objekt å bekrefte en hastighet.

Tips og advarsler

  • De fleste hastighet laserpistoler settes til avgir lys nivåer som ikke vil skade det menneskelige øyet ved direkte kontakt. Det er fortsatt en god idé å unngå sikter laser hastighet pistolen på noens ansiktet eller øynene.