Nnywellness.com

Hvordan tid en Chevy V8


Hvordan tid en Chevy V8

En motor er en serie av bevegelige deler som virker i samklang å produsere kraft. Hvis motoren komponenter ikke er synkronisert, motorens effekt vil bli vesentlig redusert og bilens gass kjørelengde vil lide. Denne synkroniseringen er er vanligvis referert til som "tidsberegning, og merket med timing lys og justert i fordeleren. Chevrolet V8-motorer er ganske enkel tid spesielt vurderer at timing poeng er på forsiden av motoren på den harmoniske belastningsfordeling.

Instruksjoner

• Finn og Merk riktig tidspunkt punktet. Rundt ytterkanten av den harmoniske belastningsfordeling er flere linjer og tall. Hver linje representerer en rekke grader av en 360 graders sirkel. Linjen merkes varierer avhengig av motoren, og kan finnes ved å referere til motoren spesifikasjon manuell. Skriv riktig merke på den harmoniske belastningsfordeling med et stykke kritt.

• Merk spissen av timing pekeren. Timing pekeren er en liten metall like over den harmoniske belastningsfordeling. Stykket tapers til et tips. Merk dette tipset med et stykke kritt.

• Knytte en timing lys til batteriet og nr. 1 tennpluggen ledningen. Timing lys består av en timing pistol og tre ledninger. Fest snoren med svart alligator klipp til negative batteriet terminal. Fest snoren med røde alligator klipp til positiv batteriet terminal. Siste ledningen klippene hvor som helst langs tennpluggen kabelen nummer én tennpluggen. Chevrolet V8 er nummer én tennpluggen ledningen på forsiden av motoren, på førerens side.

• Koble vakuum slangen fra forhandleren, hvis aktuelt. Eldre Chevrolets har en skål-formet vakuum beholderen på siden av distributøren. En liten gummi slangen lysbilder over et metall passer i midten av beholderen. Trekk slangen av vakuum beholderen, og deretter koble slangen med en skrue eller golf tee.

• Løsne bolten i midten av distributørens hold ned klemmen ved foten av distributør med en skiftenøkkel.

• Kontroller at tre ledningene fra timing lyset er gratis blader og motoren belter, så Start motoren.

• Trekker på avtrekkeren på timing lys og peke lyset på den harmoniske belastningsfordeling. Som det tidspunktet blinker, reflektere lyset av to kritt merkene. Motoren er "tidsbestemt" når disse to kritt merkene justere. Tvinn Distributør til merkene Tilpass, og deretter slår motoren.

• Koble tre timing lys ledningene, stramme distributørens hold ned klemme med en skiftenøkkel, og plugg sugeslange i vakuum beholderen i fordeleren.