Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Clarion bil hørlig System


Hvordan fjerne en Clarion bil hørlig System

Det er relativt enkelt å fjerne "hovedenheten" eller "dekk" av kontrollsenteret for en bil lyd system, uansett merke lydsystem som er installert. Clarion bil lydsystemer er ikke annerledes. Hensyn må tas for å sikre at ingen skade er gjort til noen av plast komponenter som skal håndteres under denne prosessen fordi de er skjøre og kan festes hvis håndtert omtrent.

Instruksjoner

Fjerne bilstereoen

• Koble fra strømmen. Ta av negativt terminalen fra bilbatteriet. Denne oppgaven vil hindre en kortslutning i audiosystemet. Dette trinnet må alltid tas først når du arbeider med det elektriske systemet i en bil.

• Undersøke området rundt bilstereoen. Avgjøre om plast paneler som dekker dashbordet og kontrollpanelet er alt i ett stykke, eller om de er separate deler. Disse panelene må fjernes.

• Når konfigurasjonen av panelene har blitt bestemt, ta det flathead skrutrekker og forsiktig plassere den i panelet og karosseriet nær bilstereoen. Det bør være en liten groove der hodet passer.

• Forsiktig lirke panelet løs. Denne yask kan være litt nervøs for amatør så forsiktig og arbeide langsomt. Som panelet kommer opp, vil det være opplagt hva steder knyttes fordi det vil være mer motstand i disse områdene.

• Gjenta trinn 3 i alle stedene hvor du følte motstand. Kontaktene ligger i disse områdene. Når alle punktene motstand har vært løsnet og frakoblet, bør den panel (er) skal hvile over i oversikten og konsollen. Fjern panelene og lagre dem trygt.

• Utsett stereo. Dette skal skje når panelene er fjernet. Se etter to nøtter som holder stereo på plass. Bruk en fastnøkkel til å løsne nøtter. Lagre dem trygt.

Stereo bør være løs og flytende i dashbordet området. Trekk den forsiktig frem slik at baksiden av enheten er synlig.

• Koble ledningene fra baksiden av stereo. Det bør være ett eller to hovedkabelen terminaler som har flere ledninger som fører til en enkelt kontakt. Denne kontakten har en liten låsing klaff på toppen som trenger å bli pried opp for å slippe den. Det vil også være en antenne wire; Det er vanligvis sølv i farge og laget av en enkelt ledning. Ledningen kan trekkes ut lett.

• Fjern Clarion stereo og lagre den trygt. Når alle kablene er fjernet fra baksiden av enheten, er oppgaven gjort. Deretter kan en ny stereo installeres