Nnywellness.com

Hvordan installere kjørelys på en bobil


Kjørelys er en sikkerhetsfunksjon som de fleste bilprodusenter satt i kraft mange år siden. De gjør en bil mer synlig, og derfor mindre sannsynlig å få i en ulykke. Men siden ikke alle biler har kjørelys (DRL), det er noen ettermarkedet alternativer. Nå kan du installere DRLs på alle kjøretøy eier du, inkludert din bobil.

Instruksjoner

• Montere DRL kit til undersiden av dashbordet bruker drill og selv trykke skruer. Finne et sted hvor det er lett å få ledninger, men det er skjult.

• Kjøre svarte ledningen fra ledningsnett i DRL Kit til et solid stykke metall under dashbordet, og deretter klippe det til lengde med wire cutters.

• Kjøre den gule ledningen fra ledningsnett i DRL Kit til baksiden av bryteren frontlys. Sonde ledningene på baksiden av bryteren bruker test lyset. Slå på bryteren til stillingen som kjører lys. Når testen lyset slås på, har du funnet riktig ledningen. Klippe det stripe 1/2 tommers fra begge sider av ledningen med wire strippere og crimp de to ledningene med gule ledningen fra ledningsnett, blå rumpe kontakten og wire crimpers.

• Kjøre den hvite ledningen fra ledningsnett i DRL Kit til baksiden av bryteren frontlys. Sonde ledningene på baksiden av bryteren bruker test lyset. Du leter etter hodelykten feed wire, som vil aktivere testen lyset når bryteren er slått på. Når du finner det, kuttet ledningen, stripe 1/2 tommers fra begge sider av ledningen med wire strippere og crimp de to ledningene sammen med den hvite ledningen fra ledningsnett blå rumpe kontakten og wire crimpers.

• Kjøre den grønne ledningen fra ledningsnett i DRL Kit til undersiden av rattstammen. Sonde ledningene på rattstammen ved hjelp av testen lys. Du leter etter en bryter som kommer med tenningen, så syklus nøkkelen i tenningen fra på "off" til "på" posisjon. Hvis testen lyset slås på med nøkkelen til "på" og "off" med av-tasten, har du funnet en Tennledningen. Klippe ledningen stripe 1/2 tommers fra begge sider av ledningen med wire strippere og crimp de to ledningene sammen med den grønne ledningen fra ledningsnett blå rumpe kontakten og wire crimpers.

• Kjøre ledningen fra ledningsnett i DRL Kit til konstant strøm. Dette kan også finnes under rattstammen. Denne gangen test lyset aktiveres umiddelbart, og vil oppholdet på noe uansett hva stillingen tenningen er på. Klippe ledningen stripe 1/2 tommers wire fra begge sider av ledningen med wire strippere og crimp de to ledningene med røde ledningen fra ledningsnett blå rumpe kontakten og wire crimpers.

• Kjør bilde sensor inkludert med DRL kit til toppen av dashboard, skjule ledningene underveis. Kontroller at det er på et sted der sensoren kan ses gjennom frontruten. Deretter koble ledninger for photosensor i ledningsnett i DRL Kit ved hjelp av de angitte kontaktene.