Nnywellness.com

Hvordan fargen en cabriolet Top


Hvordan fargen en cabriolet Top

Fordi de fleste topper på konvertible biler er laget av vinyl, over tid kan du begynne å visne og se snusket, spesielt hvis det er en lysere farge som tan eller beige. Du alltid kan erstatte topp med en ny, men det kan være en sløsing med penger og tid hvis toppen er fundamentalt lyd og ikke revet. I stedet kan du farge toppen og i prosessen, gjenopprette den til en like-ny tilstand. Du kan også endre fargen på en lettere topp til en mørkere farge som vil skjule smuss og misfarging.

Instruksjoner

• Kjøp vinyl konvertible toppen fargestoff. Alltid tilbyr svart en meget god konvertible toppen fargestoff kalt svart-Top, som vil farge dine topp en svart farge (se ressurser 1). Det er også selskaper som PDH gjør fargestoffer i en rekke farger. (Se ressurser 2)

• Rengjør de grundig med mild såpe og vann. Du kan bruke en renere som enkel grønn eller selv parabolen vask væske. Bruk en detaljering mitt og rikelig med vann. Fullføre rengjøring jobben med en myk børste, skrubbe toppen før det er helt frie for skitt. La de beste tørre over natten eller i solen for en ettermiddag før noen fargestoff.

• Maske av maling, Vinduer og annet øverst slik unngår noen farge på dem. Kontroller også at du bruker gamle klær og gummihansker for å unngå å få fargestoff på huden din.

• Bruke topp fargestoff i henhold til instruksjonene på pakken. Bruke en ny, myk pensel, begynnelsen toppen og flytte utover. Bruk fargestoff i én retning, og kontroller at det er selv dekning.

• Bruke mellom to til tre strøk fargestoff å få konsekvent dekning. La topp tørr i minst 24 timer. Bruke et Vær prøvetrykk produkt som Scotchgard Auto Protector.