Nnywellness.com

Hvordan å reparere en bevegelsesdetektor


Hvordan å reparere en bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektorer er svært nyttig for auto og hjem sikkerhet. Men på grunn av de små indre delene som gjør funksjonen bevegelse detektor, kan det være vanskelig å diagnostisere og løse et problem. Følg disse trinnene for å lære hvordan å reparere din bevegelsesdetektor.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til bevegelsesdetektoren før du starter noe arbeid. Prøver å fastsette en bevegelsesdetektor som har strøm som går gjennom det er svært farlig. Koble fra eller fjerne batteriene før noe annet.

• Finn sensoren på bevegelsesdetektoren. Det vanligste problemet med en bevegelsesdetektor er en sensor som hindret eller skitne. Fjern alle skitt, smuss eller noe annet som kan blokkere visningen av sensoren. Hvis du trenger å faktisk ta sensoren selv å rengjøre den, bruk en myk klut eller bomull vattpinner.

• Fastslå om bevegelsesdetektoren har strøm som går gjennom det riktig. Koble en elektrisk meter til ledninger fra sensoren selv. Hvis elektrisitet er faktisk kjører til sensoren, har du sannsynligvis en brukket senor. Hvis det ikke strøm gjør det til sensoren, har din bevegelsesdetektor en elektrisk kort. I tilfelle av en elektrisk kort trenger du hjelp fra en profesjonell elektriker kan løses.

• Besøk en maskinvare- eller forsyning butikken for å kjøpe en erstatning sensor. Se bruksanvisningen før du kjøper det å sikre at du kjøper nøyaktig samme sensor.

• Bytte ut detektor bevegelsessensor. Mens du bytter ut sensoren, være sikker på at du ikke berører ansiktet til den nye sensoren slik at du holder det rent.

• Teste bevegelsesdetektoren. Mange bevegelsesdetektorer har en spesiell testfunksjonen til slike formål.