Nnywellness.com

Sony klokkeradio instruksjoner


Sony klokkeradio instruksjoner

Sony klokkeradioer er praktisk og fullfunksjons enheter som vekkerklokke, CD-spillere og radioer. Klokkene har tre forskjellige alarminnstillinger, som drar nytte av den innebygde CD-spilleren, radio eller den standard alarmlyd. I tillegg kan du lytte til dine favoritt-CDer eller radiostasjoner når som helst.

Innstillingen for klokkeslett og dato

Bruke noen av alarminnstillingene på vekkerklokken, må du angi klokkeslett og dato. Hvis du vil angi klokkeslett og dato, koble radioen til en stikkontakt og trykk knappen "Klokke" til du hører et lydsignal og år enheten i displayet blinker. Juster året ved å trykke på "Tune/tidsinnstilling +" eller "Tune/tid sett-" knappene til du kommer til ønsket år. Trykk på "Klokke" for å fremme displayet til måned; endre måneden ved hjelp av "Tune/satt +" eller "Tune/tid sett-" knapper. Fortsette å bruke denne metoden til å angi dagen, timer og minutter. Når du trykker knappen "Klokke" etter minutter, vil du høre to pipetoner.

Du kan vise gjeldende dato når som helst ved å trykke på "Pause/dato/Sleep Off"-knappen. Trykk igjen for å se år.

Sette alarmen

Sony vekkerklokken har tre separat innstillinger: CD-, radio- og summer. Velg alarmen innstillingen du ønsker ved å trykke på tilhørende alarmknappen inntil du hører en pipetone og timer på skjermen start blinkingen. For eksempel hvis du vil bruke CD-alarm, trykk på "Alarm angi CD" knappen.

Endre time ved å trykke på "Tune/tidsinnstilling +" eller "Tune/tid sett-"-knappen for å justere timen og trykk alarm. Bruk den samme metoden for å endre minuttene.

Hvis du bruker CD-alarm, endre på sporet du vil bruke ved å trykke på "Tune/tidsinnstilling +" eller "Tune/tid sett-" knapper. Trykk på "Alarm angi CD" knappen når du er ferdig for å lagre innstillingen.

Hvis du bruker Radioalarm, endre radio stasjon ved hjelp av "melodi/tidsinnstilling +" eller "Tune/tid sett-" knappene for å velge stasjonen som spilles av når alarmen går. Trykk "Alarm angi Radio" lagre alarmen innstillingen.

CD-spiller operasjon

Når du vil lytte til en CD, trykker du på "Open/Close"-knappen for å åpne CD-coveret og Plasser platen i skuffen. Dytte lokket stengt og trykk på "CD". Kontrollene er standard kontroller på de fleste CD-spillere. Trykk på "Play"-knappen for å starte avspilling, "Frem" for å gå til neste spor, "Omvendt" knappen for å gå tilbake til begynnelsen av gjeldende spor og "Stop"-knappen for å stoppe avspillingen.

Radiobruk

Sony klokkeradio støtte AM og FM-radiostasjoner, samt lokale verstasjon prognoser og TV-sendinger (bare lyd). Å starte radioen, trykk på "Radio/Band" for å bytte mellom "AM", "FM1," "FM2," "TV" og "Vær". Trykk for å bytte mellom, den "Tune/tidsinnstilling +" eller "Tune/tid sett-" knapper.