Nnywellness.com

Hvordan jeg kjøre en Trailer?


Trailere er brukt av bilistene aktiviteter som seiling, camping, transport av Last eller ta en tur over landet. Bilister som kjører tilhengere bør være klar over ulike krav til å taue en tilhenger, inkludert redusert hastighet, bryte prosedyrer, manøvreringsevne og juridiske spørsmål.

Hastighet

Når du trekke et kjøretøy, må du kontrollere en større mengde vekt og håndtere lagt kjøretøy lengde. Redusere hastigheten å trygt operere kjøretøy for manøvrerbarhet og bremsing. Fysikk tilsier at tyngre og større objekter som beveger seg raskere hastighet trenger mer plass når oppbremsing eller manøvrering. En måte å kompensere for dette vitenskapelig faktum er ved å redusere hastigheten når taue en tilhenger.

Bremsing

Vær oppmerksom på hvor mye plass du trenger ved bremsing, og har en idé om hvor biler. Krav for å få biler som trekke tilhengere variere, så se brukerhåndboken for å få en idé.

Manøvrerbarhet

Manøvrerbarhet er viktig, spesielt når det kommer i revers. Lengre kjøretøy krever vanligvis mer plass til å manøvrere, og når sikkerhetskopiering, være klar over at en trailer vil gå i motsatt retning av trekkvogn. For eksempel hvis du vil sikkerhetskopiere traileren til venstre, vil du måtte slå den Bilberging kjøretøy hjul til høyre, og oppbakking opp den til høyre vil føre tilhengeren til går igjen. Når du endrer baner, kan du vurdere hvor mye plass du trenger for manøvrerbarhet for å unngå en ulykke hvis andre kjøretøy.

Betraktninger

Hver stat har sine sitt eget sett av regler og forskrifter for sleping trailere, og i de fleste stater trailer eiere må være registrert med Institutt for Motor Vehicles. Også huske på at alle trailere er pålagt å ha arbeider baklysene og bremselysene.