Nnywellness.com

Instruksjoner for en Digatron DT-34 trippel måler


Instruksjoner for en Digatron DT-34 trippel måler

Racing en bil kan være spennende, men du trenger riktige utstyret i bilen for å sette de andre syklistene i din bakfra. Hvis du leter etter en måte å få mer informasjon om resultatene av kjøretøyet, er Digatron DT-34 Triple måleren en elektronisk skjerm som du kan installere i bilen. Denne enheten viser informasjon som fanget hastighet, omdreininger per minutt og temperaturen.

Instruksjoner

• Slå på bilen for å automatisk gi makt Digatron og makt på enheten. Når du begynner å kjøre, vil du se informasjonen vises på skjermer nesten umiddelbart. Digatron DT-34 har en valgfri infrarød sender som vil lese når du passerer start/mållinjen og gi en nøyaktig rundetid på en av skjermer. Hvis infrarøde senderen ble installert med enheten, vil det automatisk programmeres til å arbeide med skjermen.

• Trykk på "Max/Mode"-knappen for å bla gjennom tilgjengelige data, inkludert omdreininger per minutt, eksos gass temperatur, topplokk temperatur, hastighet og gjeldende rundetid. Hvert element vises på en av skjermene med en indikasjon på hva slags leser det er. Hvis du ikke ser hva du leter etter, holde trykke "Max/Mode" inntil du har lese du.

• Trykk "Gjennomgang/Exit" helst trekke opp forrige runde resultater. Trykker det "opp" eller "Ned" pilknappene mens du kjører en runde for å gå gjennom tidligere runder. Hvis fanget som vises er den beste runden, blinker tiden for å indikere dette. Trykk på "Max/Mode"-knappen, blar du gjennom maksimal målinger for gjeldende fanget vises, inkludert RPM og temperaturavlesninger. Trykk "Gjennomgang/Exit" for å gå tilbake til overvåking modus.

• Hold knappen "Gjennomgang/Exit" og "Setup" knappen samtidig for minst ett sekund, slipper. Trykk på "Setup" knappen igjen for å viske vekk minnet på enheten. Trykker og holder inne knappen "Max/Mode" og "Light"-knappen i minst ett sekund vil slå enheten av.