Nnywellness.com

Hvordan lade AC i en 1995 Ford F-150


Kuldemedium lave vil føre din 1995 Ford F-150 å luft som er varmere enn ønsket; og siden kjølemediet normalt fungerer som et smøremiddel for kompressoren, kjører klimaanlegget på en tom kostnad kan skade den. Lading systemet er relativt enkel siden F-150 har lett tilgjengelig tjenesteporter inni motoren bukten. Komplett lade kits kan kjøpes fra de fleste store auto deler butikker.

Instruksjoner

• Spore metall aircondition linjer under panseret til en tilgjengelig service-porten. Disse portene er enkelt gjennomtrukket forbindelser dekket av en lue. Noen tjeneste port du kan brukes til å fylle AC med kjølemediet.

• Skru slutten av kuldemedium slange til porten som tjenesten etter å koble det til en manometer og en canister av bilindustrien kuldemedium. De fleste lade kits inkluderer alle tre av disse elementene forhåndsinstallert. Hvis montering, følg instruksjonene som fulgte med kit eller enkeltkomponenter.

• Start motoren og slå på AC. Check oljetrykk lesing. Hvis måleren indikerer at trykket er lav, sakte dispensere kjølemediet fra beholderen ved å åpne kontrollventilen. Oppmerksom på måleren. Når indikerer trykket er innenfor det aktuelle området, lukke ventilen og koble slangen.

Tips og advarsler

  • Det er normalt for en bil til å langsomt mister kjølemediet over tid. Hvis det ikke holder oppladning, en lekkasje er sannsynlig, og lastebilen bør undersøkes av en kvalifisert mekaniker.