Nnywellness.com

Feilsøke en 1984 Honda Accord som ikke vil starte når den er varm


Feilsøke en 1984 Honda Accord som ikke vil starte når den er varm

Varmt vær kan hindre 1984 Honda starter riktig hvis kjølevæsken ikke har blitt overvåket riktig. Varmen kan også forårsake et batteri til dør ut fordi bilen vil kjøre air condition hele tiden. 1984 Honda kan også slutte å starte hvis du ha tette i drivstoff-systemet. Alle disse kan diagnostiseres med minimal kunnskap av din. Du trenger ikke å være en mekaniker å få bilen kjører igjen.

Instruksjoner

• Sett nøkkelen til Accord og slå av tenningsbryteren. Se til dashbordet for å se om kontrollpanelet lyser opp. Gjør et av drivstoff nivåene og batteriet nivået ditt slå av tenningsbryteren.

• Fyll bilen med drivstoff hvis din gass måle viser at tanken er tom.

• Åpne bilen panseret og se på forbindelser til batteriet. Koble terminalene Hvis batteriet terminalene har løsnet.

• Bruk en annen bil og et antall jumper ledninger for å starte Accord. Koble genser ledninger til batteriet i henhold til den "+" og "-" tegn på ledningene. Koble andre endene til batteriet på den andre bilen.

• Starte andre bilen og prøv å starte din Accord. La Accord kjører og deretter slå den av etter 15 minutter. Prøv å starte bilen. Hvis Accord ikke starter på nytt, Erstatt batteriet.

• Slå av tenningsbryteren og trykker gasspedal hele veien til gulvbordet for Accord. Dette vil stoppe gass sensoren legger til gass til motoren og fjerner drivstoff plugger. Prøv å starte bilen med drivstoff pluggene fjernet.