Nnywellness.com

Dårlig bak hjulet peiling symptomer


Dårlig bak hjulet peiling symptomer

Hjulet lagrene utføre flere viktige funksjoner i mekanismen av en bil. Først holde lagrene vekten av bilen. Andre, de gjør hjulene til å spinne uten forstyrrelser. Alle bilen hjul har kulelager. Bakhjulsdrift biler, men kan ha mer problemer med bakre kulelager som de er stadig under mer press.

Nynne

Uvanlige lyder som kommer fra bakhjulene kan være et tegn på at det er et problem med bakhjulet lagrene. Slitt og ujevnt underlag av lagrene føre en summende, dronende, skraping eller knirkende lyd. Lagrene som ikke er riktig vedlikeholdt kan tørke ut, forårsaker støy som slippes ut. Sjekk dette ut av kjørte bilen og snu et hjørne. Lytte til lyder som kommer fra av hjulet lagrene å fastslå om lagrene er dårlig.

Styring

Kulelager spille en avgjørende rolle i å hjelpe med rotasjonen av bilens hjul. De kan derfor påvirke de styringsgruppe mekanismen i bilen hvis de er skadet. Hvis vann har angitt lageret gjennom en ødelagt sel, kan det forårsake bilens styring for å endre. Et symptom på dette er ubalanserte styring. Når bilen er reiser fremover i en rett linje, føre dårlig kulelager styringen å dra midtstilt eller vandre.

Løs bevegelser

Et symptom på dårlig bakhjulet lagrene er løs bevegelsen av hjulet. Du kan identifisere dette problemet ved oppjekking hjulet og deretter wiggling dekket. Heve hjulet minst en tomme av bakken, så hold toppen og bunnen av dekket og flytte det bakover og fremover. Hvis bakhjulene har dårlig kulelager, vil hjulene ha mye gi eller bevegelse når du flytter dem. Hvis du er usikker, utføre det likt testen på forhjulene og foreta en sammenligning. Mens kjøretøyet er jekket opp, manuelt snurre hjulet. En grov rotasjon er symptomatisk for dårlige bakre kulelager. Hjulet kan også være sliping lyder.