Nnywellness.com

Slik bruker Palm Pre stå alene GPS


De fleste moderne mobile enheter har dusinvis av funksjoner. Mobile nettlesere, avansert videospill og berøringsskjermer er alle ettertraktet alternativer på mobiltelefoner i dag. GPS-teknologi er inkludert i mange av de øverste smarte telefonene, inkludert Palm Pre. Pre bruker sin GPS-teknologi til å vise din posisjon til andre programmer, som igjen gir tjenester som nøyaktig veibeskrivelse, filmoversikter og nærliggende restauranter. Definere Pre's GPS for at andre programmer får tilgang til din plassering, som låser opp en rekke nyttige tjenester.

Instruksjoner

• Tilgang til Palm Pre Location Services-programmet. Tapp midt i enhetens "gest området" åpne visningen kort. I det tomme rommet gitt, skriver du inn "Location Services." Programmets ikon vises i skjermbildet søk resultater. Bruker fingeren, Tapp på ikonet for å åpne den.

• Komplett Foreløpig oppsett steder tjenester. Før første bruk av programmet, vil du bli spurt å gjennomgå og og godtar vilkårene for bruk og om du vil tillate anonym datainnsamling. Trykk "Neste" for å få tilgang til vilkårene. Trykk merke tillegg "Tillate anonym Data Collection" å velge den. Klikk "Godta" nederst på skjermen for å fortsette. I den neste skjermen tapper du automatisk finne "På" for å tillate søknadene å automatisk identifisere din posisjon ved hjelp av GPS.

• Tilgang til et program som bruker GPS-funksjoner. Palm Pre leveres med Google Maps programmet forhåndsinstallert, som gir kjøreanvisninger etter din GPS-posisjon. Åpne Google Maps eller brukerinstallerte tredjeparts program med metoden for kort-Vis forklart i trinn 1. En gang i programmet, åpne menyen ved å klikke i øvre venstre hjørne av programmet. Trykk på delen "Display min posisjon" eller noe lignende for å vise din GPS-posisjon på kartet.