Nnywellness.com

Bruke en Canon Speedlite 580EX


Bruke en Canon Speedlite 580EX

Canon Speedlite 580EX er en high-end ekstern blits fra Canons flaggskipet rekke flash tilleggsutstyret. Speedlite 580EX er en kraftig blits som har blitt en populær ekstern blits for mange seriøse amatører og profesjonelle fotografer bruker Canon kameraer når en dedikert blits er nødvendig. Med så mange alternativer med Canon 580EX er det en læringskurve; men vil får inn grunnleggende gi det grunnleggende for å komme i gang umiddelbart.

Instruksjoner

• Skyv batterirommet åpne. Bruke NiMH oppladbare batterier, fordi disse gir kortere gjenvinning tid og større flash count. Resirkulering er hvor rask flash kan produsere et. Flash greven er en prediksjon av hvor mange blinker Canon Speedlite kan ta kraften og innstillingene i kameraet.

• Skyv den Speedlite montering foten på kameraets blitssko, ligger på toppen av selve Canon D-SLR. Sikre flash ved å slå tas låseringen til høyre. Ringen ligger ved foten av Speedlite 580EX. Hvis du vil koble, slå tas låseringen mot venstre. låsing pinnene vil løsne fra hot shoe. Skyv flash fra kameraet hot shoe.

• Aktivere flash, og la dem å resirkulere. Pilot lampen, ligger på Angi-knappen, blir først grønn, hvilke viser flash er klar for "rask flash"; piloten deretter blir rødt, som viser flash har resirkulert og er klar. Ved å trykke knappen pilot lampe, skjer en test brann flash. Rask flash lar flash brann når motivet er i nærheten eller full lys ikke er nødvendig.

• Sett kameraet i full auto. Angi Flash ETTL (Evaluerende gjennom-objektivet). Trykk på mode knappen til ETTL vises øverst til venstre av LED-skjermen. ETTL er en helautomatisk skyting måte som gjør det bruker din Canon Speedlite 580EX en mer intuitiv opplevelse. Fokus motivet ved å trykke på utløserknappen halvveis at kameraet er fokus system og blitsen til å synkronisere tilsvarende. Når du tar et bilde, en preflash sparken, og da de viktigste flash er sparken som lukkeren er utløst.

• Angi Flash eksponering Bracketing (Februar). Flash Exposure Bracketing brukes til å kompensere for undereksponert eller overeksponert fag i 1/3 eller 1/2-stop trinn, i henhold til modellen kamerainnstillinger. Trykk på Velg-knappen til lightning bolt vises, og hvor flash kompensasjon blinker. Slå ring for å angi kompensasjon. Trykk på set for å lagre endringene.