Nnywellness.com

Slik endrer du et hjul på en hest tilhenger


En hest tilhenger er den viktigste måten at de fleste folk flytter sine hester fra sine hjem show, hendelse eller rekreasjon park, og når tilhengeren brytes grunn, din hest er fast hvor de er. Et flatt dekk er fikse det akkurat som å bytte noen andre dekk, men med noen ekstra skritt for å sikre at tilhengeren ikke gå noe sted. Denne jobben tar ca 30 minutter avhengig av tilhengeren.

Instruksjoner

• Kontroller at tilhengeren er parkert på en plan overflate. Sted hjulet parkeringsklosser på begge sider av dekk på motsatt side av akselen fra dekk som skal erstattes. Dette sikrer at tilhengeren ikke rulle når tilhengeren er jekket opp.

• Løft opp på siden av tilhengeren med flatt dekk med jack, og angi tilhengeren og aksel på jack står. Aldri arbeid på et kjøretøy støttes bare av en jack, fordi hvis det mislykkes, kan det skade deg eller bilen.

• Skru det lug vanskelige problemer på rattet må du erstatte med dekk jern. Slå dekk jern til venstre for å løsne det lug vanskelige problemer og trekke dekket av kjøretøyet ved gripende det på begge sider med hendene og trekke det av akselen.

• Løft erstatning hjulet og dekk montering på hengeraksel med hendene og skyv hjulet over hjulet stenderne til hjulet støttes på akselen av stenderne.

• Løst tråden på det lug vanskelige problemer med hendene og stramme tett med bare fingrene. Deretter bruke dekk jern for å stramme det lug vanskelige problemer til stenderne i en stjernemønster. Dette jevnt fordeler dreiemoment på stenderne og gjør at det er minimal sjanse for å ha et hjul løsne.

• Løfte bilen av jack står med jack og plasser den på bakken. Stram det lug vanskelige problemer igjen med dekk jern bruker den samme stjernemønster.