Nnywellness.com

Hvilke DSLR kameralinse for fugler og dyr?


Hvilke DSLR kameralinse for fugler og dyr?

Dyr og bird fotografering krever spesialisert utstyr. De beste kameraene er Digital enkelt linsen refleks kameraet eller DSLR. Disse kameraene tillate bruk av utskiftbare objektiver. Lang eller teleobjektiv linser, med høy forstørrelse, er ideelle for fugle- og dyreliv. Teleobjektiver kommer i en rekke konfigurasjoner. Ifølge fotograf er Bob Atkins skrive for nettstedet Photo.net det ingen beste objektivet for alle dyreliv fotografering situasjoner. Velutstyrt dyreliv fotograf har så mange spesielle linser som de har råd.

Bratt stigning linsen

Et zoomobjektiv tilbyr en rekke brennvidde eller forstørrelse. Dette lar fotografen å justere objektivet til plasseringen av emnet. Vanlige dyr og bird zoom-objektiver er 70-300 millimeter eller 100-300 mm. En annen faktor å vurdere er blenderåpningen på objektivet, som er oppgitt som f-stop. Dette er justerbar åpningen i objektivet der lyset inn kameraet. Jo lavere blenderåpning nummer større maksimum åpning i linsen og jo bedre linsen vil utføre i dårlig lys. Zoomobjektiv spesifikasjoner inkluderer ofte to f-stop tall som angir den maksimale blenderåpningen på hver ende av bratt stigning linsen brennvidde. Lav blenderåpning zoomobjektiver utføre best for dyrelivet og fugl fotografer, men kommer med en høy prislapp.

Prime objektiv

En førsteklasses objektiv har ikke en justerbar brennvidde, men tilbyr en en bestemt telefoto forstørrelse. Vanlige prime objektiver for fugl og dyreliv fotografering er 300 eller 400 mm. Igjen spiller blenderåpning en stor rolle i nytten av linsen. Jo lavere blenderåpning bedre ytelse i lite lys av prime objektiv. Best prime objektiver tilbyr en maksimale blenderåpningen på f2.8. Men kommer best ofte med et stort prislappen. Fuglen og dyreliv fotografer bør kjøpe det beste objektiver budsjettet tillater.

Makroobjektiv

Lukke opp fotografering fuglereder, dyr spor eller selv scat, dyr avføring, krever en spesialisert linse som gir et skarpt fokus selv når kameraet er holdt nær motivet. Denne funksjonen kalles makro fokus eller makro. Dette er inkluderte funksjonen i noen zoom-objektiver, men det kan kjøpes som en egen prime objektiv. Bruk makrolinse for ville blomster fotografering på dager når fugler og dyr ikke samarbeider.