Nnywellness.com

Guide til sprinten EVO


Guide til sprinten EVO

HTC EVO 4G for Sprint er utstyrt med WiMAX-teknologi, en funksjon som utvider utvalget som telefonen har tilgang til Internett trådløst. I motsetning til Wi-Fi, som tilbyr en tilkobling rekke opptil 300 fot, tilkoblinger WiMAX fra opptil 30 miles. Lær telefonens funksjoner og spesifikasjoner å få mest ut av enheten.

Minne

Gjør deg kjent med EVO 4 GS minnekapasitet. Du må utvide telefonens 512MB innebygd minne, spesielt hvis du planlegger å legge mye av store filer, for eksempel bilder, videoer og programmer. Utstyrt med en innebygd microSD-kortsporet, rommer EVO 4G opptil 32GB utvidet minne. Du kan bruke microSD-kort, som tilbyr opptil 2GB minne, eller microSDHC-kort, som gir mellom 2GB og 32GB hukommelse.

Batterilevetid

Flere variabler kan påvirke telefonens batterilevetid, slik som nettverkstrafikk, atmosfæriske forhold og telefonens innstillinger. Times rapporterte produsenten er oppnådd i en ideell laboratoriemiljø og ikke i virkelige situasjoner. En standard lithium-ion batteri gir EVO 4 G med opptil 146 timer eller 6.1 dager, standby-tiden og opp til 5,2 timer taletid. Maksimere telefonens batterilevetid ved å minimere lysstyrkenivået på skjermen, koble fra 4G-nettverket når den ikke er i bruk og deaktivere enhetens GPS søknad.

Kameraet

HTC EVO 4G for Sprint har en 8-megapiksel kamera som kan spille inn video. En sekundær, baksiden 1.3-megapixel kameraet gir telefonen videokonferanser muligheten. Tilgang til disse funksjonene via kameraets program, som kommer forhåndsinstallert på enheten. Kameraet er likeledes dugelig av geotagging, en prosess som integrerer kart og GPS koordinere data i hvert bilde tatt av telefonen. Dette er spesielt nyttig hvis du er usikker på din plassering eller ønsker å gå tilbake til det nøyaktige stedet hvor du tok et bilde tidligere.

Meldinger og GPS

HTC EVO 4G er bygd på operativsystemet Android 2.1 Eclair, og støtter tekst, tale, video og foto. Den støtter også mobil e-post og push e-post, som leverer innkommende e-post direkte til telefonen og ikke krever at du logger deg på og se etter nye meldinger manuelt. Telefonen bruker en assistert GPS-systemet, som bruker en kombinasjon av mobilnettet tårnet og satellittsignaler navigasjons-funksjonalitet. A-GPS-systemet tilbyr også stedsbaserte tjenester, som inneholder kontaktinformasjon for nærliggende beredskap og kommersielle tjenester, som bensinstasjoner, restauranter og sykehus.