Nnywellness.com

Hvordan konvertere CD til DVD


Hvordan konvertere CD til DVD

En CD eller CD, er en optisk plate som brukes til å registrere digitale data. En CD kan inneholde opptil 80 minutter med ukomprimert lyd (700MB med data). En DVD eller digital video plate, ligner på en CD, men kan lagre rundt sju ganger så mye data. DVD har erstattet CD bruk, men du kan lære å konvertere CDer til DVDer og fortsatt liker å se dine favorittfilmer.

Instruksjoner

• Kopi CD til datamaskinen. Sett inn CDen i CD/DVD - ROM-stasjon. Gå til "Start"-menyen og klikk på "Min datamaskin". Høyreklikk på CD/DVD - ROM-stasjon og klikk "Kopier" i menyen. Høyreklikk på skrivebordet for å vise en ny rullegardinmenyen og velg "Lim"

• Dataoverføre og installere en video omformer programvare. Åpne din favoritt søkemotor og kikke etter en video omformer programvare AVS Video Converter (se ressurser). Åpne webområdet, laste ned programvaren og følger instruksjonene på skjermen for å fortsette installasjonen. Klikk "Avslutt" for å fullføre installasjonen og lukke installasjonsprogrammet.

• Åpne programmet video omformer. Klikk på dens snarvei på skrivebordet eller på "Start"-menyen og klikk "Alle programmer" for å finne og åpne programvare. Klikk på "Browse"-knappen ved "Input filnavn" å få filen du vil konvertere på programvare-grensesnitt. Finn filen CD på skrivebordet på datamaskinen, og dobbeltklikk på den for å inkludere det i listen over filer for konvertering.

• Klikk på "Browse" sammen med "Utdatafilnavn" åpne "Browse for Folder" vinduet og velger plasseringen der du ønsker å sette DVD filen. Klikk "OK" for å lukke vinduet.

• Klikk "Til DVD" på toppmenyen på hovedpanelet på video omformer programvaregrensesnittet til Velg utdatafilen. Klikk "Konverter nå!" for å starte konverteringsprosessen.

• Brenn den resulterende DVD på en plate. Sett inn en tom DVD i datamaskinen optiske stasjonen og klikk "Start brenner" for å starte prosessen. Platen utløses automatisk så snart den brennende prosessen er fullført. Merk platen og innsette den i DVD-spilleren vise innholdet.