Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra et bånd til en MP3-spiller


Hvordan overføre musikk fra et bånd til en MP3-spiller

Kanskje har du en samling av kassetter du vil du kunne lytte til på MP3-spilleren. Eller har du noen innspillinger på bånd som du ønsker å bevare. Bånd er en analog medium og forringes over tid. Ikke bare gjør konvertere musikk fra tape til MP3 musikken spilles på MP3-enheter. Den bevarer også musikk som digital informasjon som ikke fornedre så fort som analog informasjon.

Instruksjoner

• Koble en ende av en lydkabel med 1/8-tommers mannlige plugger til tape spillerens hodetelefon eller Audio Out-kontakten. Hvis tape spillerens jack er 1/4-tommers, må en adapter som passer mellom 1/4-tommers kassettspiller jack og 1/8-tommers lyd ledningen pluggen. Koble den andre enden av lyd ledningen til datamaskinen-Line In-kontakten. Denne kontakten er vanligvis plassert i nærheten av hodetelefon eller Audio Out-kontakten på datamaskinen. Det kan være blå og merket "I", eller det kan være rosa og merket med et bilde av en mikrofon.

• Starte din lydopptak program på datamaskinen. Klikk "Start"-knappen i Windows, klikk på "Alle programmer" knappen, så klikker du navnet på programmet i Start-menyen.

Mange datamaskiner har ikke lydopptak programvare forhåndsinstallert. Hvis du ikke vet om datamaskinen har slikt program, kan du laste ned og installere en gratis lydopptak program, for eksempel Audacity, fra Internett.

• Test tilkoblingen mellom kassettspiller og datamaskinen. Slå på datamaskinens høyttalere. Trykk på "Play"-knappen på kassett spilleren. Du skal høre musikk fra båndet gjennom datamaskinens høyttalere.

Hvis du ikke kan høre musikk, sjekk datamaskinens linje i innstillinger. Dobbeltklikk på høyttaler-ikonet nederst til høyre på skrivebordet. Dette åpner et hovedvolum. For "Innlinje"-innstillinger i vinduet Fjern i avkrysningsruten hvis den er merket, og justere volumskyveknappen minst 50 prosent. Hvis du bruker mikrofon eller Aux-innganger, justere innstillinger for disse innganger også. Du skal nå høre musikk når du spiller kassetten.

• Justere lydopptak programmet. I Audacity, klikk "Preferences" element i menyen "Rediger" og sikre "Kanaler" er satt til "to." Også i valg-vinduet klikker "Filformater" og konfigurere Audacity å bruke LAME MP3 encoder: Hvis denne koder ikke er tilgjengelig, kan du laste den ned fra webområdet Audacity.

Klikk "Finn bibliotek," Bla til mappen som inneholder filen lame_enc.dll et, og velg filen og klikk "OK"-knappen. Også justere bithastigheten opptak hvis du må. Lav bithastighet på 128 Kbps er greit for tale, men en høyere bithastighet som 256 Kbps er bedre for musikk.

• Spole tilbake eller fremover til begynnelsen av musikken du vil overføre. Klikk på "Posten" knappen i lydopptak programmet, og trykk på "Play"-knappen på båndet spilleren. Klikk på "Stop" knappen i lydopptak programmet når du har registrert musikken du ønsker å overføre, og trykk på "Stop"-knappen på båndet spilleren.

Hvis du spiller flere sanger, kan du registrere en hel side av en tape til en fil og deretter delt filen i individuelle sanger i audiro innspillingen programmet. Klikk "Fil"-menyen, deretter "Lagre som" menyelementet, navngi og lagre en fil med innspilt musikk.

• Starter du MP3-spillerens musikken ledelse programvare søknad. Klikk "Start"-knappen i Windows, klikk på "Alle programmer" knappen, så klikker du navnet på programmet.

Hvis du ikke har et program for musikk-management, installere programmet fra CDen som ble levert med MP3-spilleren, eller dataoverføre og installere et passende program fra Internett. Legge til nye MP3-filene til musikkspillerens filbibliotek. På Windows, klikk "Legg til fil i bibliotek" eller "Legg til mappe i bibliotek" menyelementet. Velg den nye MP3-filer fra mappen på datamaskinen der du pakket ut dem.

• Koble MP3-spilleren til datamaskinen med den MP3 spilleren kabelen. Musikk ledelse programmet kan automatisk overføre de nye MP3-filene i biblioteket til MP3-spilleren. Hvis ikke, kan du overføre filer på samme måte du har overført filer til MP3-spilleren tidligere.

En fremdriftsindikator i musikk ledelse programmet kan indikere hvilken fil overføres og hvor mange totalt antall filer som skal overføres. Prosessen tar kun få sekunder per fil.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen kan brukes til å overføre musikk fra platespillere, reel-to-reel bånd eller alle hørlig apparat med en hodetelefon eller Audio Out jack.