Nnywellness.com

Ledningsnett lengde forskjeller i Surround Sound Systems


Ledningsnett lengde forskjeller i Surround Sound Systems

Hjemmekino montører og eiere står overfor valg om utstyr, visning og høyttaler steder. Selv om alternativene for plassering er ofte diktert av rommet, må omsorg betales til wire lengder brukt. HDMI, koaksial kabler, høyttalerkablene og andre kabler har maksimallengden som de kan kjøre, før signalet overføring problemer.

HDMI

Høy Definisjon Multimedia Grenseflate kabler har maksimalt kjørelengde, før krever equalizer. For de fleste kabler er 75 føtter. Merk at denne lengden varierer basert på kvaliteten på kabelen, og om kabelen har innebygd kompensasjon. Husk at hver enhet bytte i HDMI kjeden teller mot denne totale lengden.

Koaksial kabler

Hjemmekino med satellitt, digital kabel eller bredbånd TV-tjenester, er koaksial kabel lengdene en faktor. RG-6, brukes i nesten alle slike systemer, bør ikke kjøres lenger enn 100 fot før krever en forsterker. Husk også at hver gang en koaksialkabel møter en splitter, innsetting tap er 3 desibel. Prøv ikke å bruke flere splitter eller distribusjon hub per systemet. Plass aldri en splitter etter hverandre.

Høyttalerkablene

For kostnadsbesparende formål, og det faktum at channel surroundhøyttalerne oppfattes som bærer "mindre viktig" informasjon enn foran kanalene, velger mange for å kjøre tynnere ledning til baksiden. Imidlertid tråd impedans (signal begrensning) over en viss avstand alvorlig påvirker bass svaret og makt. Det er viktig å bruke riktig måleren av høyttalerledningen tilsvarer avstanden kjøre. Vanlige hjemmekino 16 gauge er akseptabelt opp til 50 fot på et vanlig 8 ohm Last. Utover dette anbefaler 14 eller 12 gauge.

Subwoofer-kabler

Subwoofer RCAs, som alle lavfrekvente signaler, er underlagt plukke opp forstyrrelser underveis. I tillegg kan disse trådene signaltap over avstand på grunn av wire kapasitans (signal absorpsjon). Siden de fleste subwoofere er plassert langs samme veggen som tre fronthøyttalerne i et surround-miljø, er dette vanligvis ikke et problem. Prøv ikke å overstige 50 fot per kjøre for en tvunnet parkabel for RCA. Subwoofer-kabler er ofte laget av koaksialkabel, pga forbedret skjerming og evne til å kjøre 100 fot eller mer med liten interesse.