Nnywellness.com

Grense bryteren instruksjoner


Grense bryteren instruksjoner

Grensebrytere kontrollere bevegelsen av en mekanisk del i en elektrisk krets. De er brukt mye i industrielle applikasjoner for å oppdage bevegelse av en mekanisk del i et system. Bestemt instruksjonene for å opprette en grensebryter avhengig av hvilken type bryteren og krets eller system du kobler den til. Det er imidlertid de generelle prinsippene i installasjonen av en grensebryter som gjelder i de fleste tilfeller. Installasjon av GLL serien grense bytte er et godt eksempel på en generisk grensebryter.

Instruksjoner

• Rotere bryteren hodet til ønsket plassering. Skru spaken beholde skruen med en stjerneskrutrekker til løs. Plasser spaken hodet og stram skruen. GLL serien grense bytte bruker en berg lever for å aktivere bryteren. Andre modeller kan bruke ulike typer bryteren hoder.

• Ta ut frontdekselet plate skruen stillingssenderen. Fjern dekselet. Kretsen tråden kobles til kontakten terminalene. Stillingssenderen vil kontrollere strømforsyningen til denne ledningen. Sett på dekselet og skru cover plate.

• Løsne brekkjernet justeringsskruen. Utvide eller redusere spaken for å din ønsket posisjon. Stram justeringsskruen.

• Montere grensebryter til din circuit slik bryterens hode aktiveres av system mekanisk utløser. Bruke M4 eller nummer åtte skruene.

Tips og advarsler

  • Installere grensebrytere slik kanal åpne peker ned. Dette vil hjelpe avløp fuktighet fra bryteren. Forsegle bryteren innredning med Teflon tape å ytterligere beskytte tilkoblinger fra fuktighet og belastning.