Nnywellness.com

Hvordan legge til XM-Radio til Honda Ridgeline RTS


Hvordan legge til XM-Radio til Honda Ridgeline RTS

Ridgeline RTS er en full-size lastebil laget av Honda. Fabrikken stereo som kommer i Ridgeline RTS har en CD-spiller og hjelpesystemer jack, men ingen satellitt radio evner. Dette betyr ikke at du er ute av lykken hvis du vil nyte XM Satellite Radio fra komforten av kjøretøyet. Ved å kjøpe en frittstående XM-mottaker og deretter hooking det opp til din Ridgeline RTS på to måter, kan du nyte XM Satellite Radio kyst til kyst.

Instruksjoner

• Undersøke stereo-mottaker i din Honda Ridgeline RTS. Ser på enhetens frontplaten med en liten, rund inngangen merket "AUX." Hvis inndataene kan du koble din frittstående XM-mottaker til stereoanlegget med en ekstra kabel, som gir ren digital overføring. Hvis inndataene ikke finnes du ikke ute av lykken, men du må bruke en FM-sender for å koble din XM-mottaker til bilstereoen som vil resultere i tap av kvalitet mens du kjører gjennom visse områder med mye kraftig FM-sendinger.

• Kjøpe en frittstående XM-mottaker (se referanser). Mange forskjellige typer finnes, hver med sin egen unike sett med funksjoner. Også abonnere en månedlig programmering plan, som du kan gjøre fra hjemmesiden XM. For eksempel er visse typer mottakere bare kompatibel med visse typer programmering pakker. Selv om XM og Sirius Satellite Radio er ett selskap, trenger du en Sirius-kompatibel mottaker å plukke opp noen av sine programmering. Også har noen få enheter full farge skjermer med grafikk, albumbilder og stasjonsinformasjon, mens andre bare viser en tekstlinje på skjermen detaljering hva kanalen du er på og litt annen informasjon.

• Koble en ende av ekstra kabelen som fulgte med frittstående XM mottakeren inn i mottakeren selv. Koble den andre enden til AUX-inngang på din Ridgeline RTS' stereo. AUX-inngang vil være foran din Ridgeline RTS' stereo og er tydelig merket. Du vil nå kunne lytte til XM Satellite Radio i bilen.

• Plugg den FM-senderen som fulgte med frittstående XM mottakeren inn i mottakeren selv (hvis aktuelt). Så, tune stereo i din Honda Ridgeline RTS til en FM-stasjon som ikke brukes for lokale programmering. Deretter justere FM-senderen til den samme stasjonen.