Nnywellness.com

Hvordan Salvage en Chevy lastebil seng


Hvordan Salvage en Chevy lastebil seng

En berget Chevy lastebil seng har mange bruksområder, inkludert som en trailer, erstatning og som en generell beholder. Snittet seng krever skiller den fra rammen, og løft det til den nye plasseringen. Gjennomsnittlig bakgården mekanikeren kan redde en lastebil seng i omtrent en time.

Instruksjoner

• Bestemme bruksområde for lastebilen sengen. Hvis bruk er rett berging eller som en beholder, deretter må bakaksel og hjuloppheng fjernes fra sengen. Hvis sengen er som en trailer, og deretter klippe ut rammen foran sengen og la aksel og suspensjon intakt.

• Fjern bladfjærer og bakre støtdempere. Bladfjærer feste foran og bak med store bolter og sjakler, og toppen av støtdempere knytte til sengen på toppen av sjokk. Kildene skal være lastet ut før fjerning, og unbolted fra baksiden fremover. Med fjærer og støtdempere frakoblet bakakselen vil være løsrevet fra sengen.

• Unbolt kroppen mounts fra rammen. Det er seks til 12 kroppen monterer på undersiden av sengen feste den til rammen. De kan være unbolted samtidig i retning mot klokken.

• Koble drivstoff filler halsen fra innsiden av selve seng. Det vil være to boltene som holder påfyllingsstussen på plass, og det kan også være flere skruene som holder det til sengen, avhengig av modell. Påfyllingsstussen bør ikke være helt fjernet, bare koblet fra sengen.

• Koble en brems eller tilbehør linjer og alle ledninger fra undersiden av sengen. De holdes på plass med små bolter eller skruer og vil falle bort frakoblet. Det kan være nødvendig å fjerne baklysene å helt koble ledningsnettet.

• Løft sengen opp og bort fra rammen, og sett det til side. Et wiretrekk system, motor heise eller flere venner kan brukes å løfte sengen, som kunne veie et par hundre pounds.

Tips og advarsler

  • En trailer seng er en utmerket gjenbruk av Chevy lastebil seng og maskinvare.