Nnywellness.com

En sammenligning av widescreen-TVer


En sammenligning av widescreen-TVer

Kostnaden for en widescreen-TV kan være betydelige, så kjøpe en krever noen forethought å ta den beste avgjørelsen som passer ditt budsjett og dine behov. Widescreen-TVer i LCD og plasma, DLP bakside-prosjektering enheter, og hver tilbyr fordeler og ulemper.

LCD

LCD (liquid crystal display)-TV spare plass og kan henges på veggen. LCDer tilbyr god skarphet og lav driftskostnad per time, men sikten kan begrenses til som 90 grader. Skjermer mer enn 35 inches er dyrere.

Plasma

I en plasma lyser TV, lite punkt, eller piksler, opp av TV-signalet. En stor fordel til plasma-TV er at den har et langt liv, som kan vare opptil 75 000 timer. Det har også en synsfelt som kan nå opp til 180 grader uten tap av bildekvalitet. Plasma-TV kan imidlertid oppleve pixel feil.

DLP

En DLP, eller digital lyset bearbeiding, bakside-prosjektering TV fungerer på samme måte som en videoprojektor i en boks. Disse bredskjerm-TV er utgangspunktet rimeligere enn sine LCD og plasma kolleger; driftskostnader kan imidlertid betydelig høyere jo mer du bruker TV. Erstatning pærer kan gjøre kostnadene ved å eie en av disse enhetene dyrere på lang sikt.