Nnywellness.com

Fungerer en Blu-ray-spilleren på en Standard definisjon TV?


Blu-ray spillere ble opprettet for å utnytte høy - definisjon fjernsyn, å gi innhold for HDTV-teknologi som gir seerne best mulig bildekvalitet. Vanlig TV har ikke de visuelle funksjonene til høydefinisjons - TV. Men Blu-ray spillere ble ikke utformet eksklusivt for bruk med HD - TVer og kan brukes med standard definisjon TV.

Blu-ray grunnleggende

Blu-ray gir en betydelig høyere oppløsning bilder vises på en høy - definisjon fjernsyn enn bildene fra DVD-teknologi. Blu-ray er maksimal oppløsning er 1080p, mens DVD-er er 480p. Mye høyere oppløsning betyr at bildene ser skarpere og detaljene i et bilde er klarere seere. Blu-ray-teknologien tillater lagring av 50 GB på hver plate, mens DVD-plater har maksimalt ca 8 GB. Økt lagring betyr at Blu-ray-plater kan tilby flere spesialfunksjoner, for eksempel bak kulissene tilleggsmateriale for filmer og TV-programmer.

Blu-ray og Standard definisjon TV

Selv om ikke designet for optimal drift på standard definisjon TV, fungerer Blu-ray spillere sammen med standard-definisjon TV som har visse funksjoner. Spesielt må standard definisjon TV ha riktig lyd og videokontakt avhengig av Blu-ray-spiller. Disse inkludere slike en / V hookups som HDMI-, komponent- eller kompositt-kontaktene. Disse hookups er del av de fleste nye TVer, ifølge Consumer Reports. Blu-ray-spillere lar deg velge en utdataformat som passer TV du bruker, slik at det kan passe til en Standarddefinisjon.

Kvalitet

Uten en høy - definisjon fjernsyn, kan ikke Blu-ray-spillere gi fremskritt i presentasjonen kvalitet som Blu-ray-teknologien tilbyr. Så, mens en film spilles med en Blu-ray-spilleren på en vanlig TV vil ha en bedre bildekvalitet enn spilte med en DVD-spiller, forbedring vil være bare en liten en. Flere innhold funksjoner som Blu-ray-plater gir ofte, som utvidet bak kulissene innhold og støpte og mannskap kommentarer, er tilgjengelige på standard definisjon TV.

DVDer

I tillegg arbeider med standard definition TV, kan Blu-ray-spillere også spille DVD-plater som er utformet for DVD-spillere. Blu-ray-spiller "upconverts" DVD, gir det en liten, forbedret bildekvalitet, ifølge CNET.com. Så, selv om du bruker eldre teknologiene av standard-definisjon TV og DVD-plater, kan du bruke en Blu-ray-spilleren for å se videoer av filmer og TV-programmer.