Nnywellness.com

Hvordan kan jeg vise meldinger slik de uleste meldingene er første?


Tekst og e-postmeldinger er en enkel måte å kommunisere med venner, forretningsforbindelser og familie partnere. Tekst og e-postmeldinger har også blitt hovedmåten å kommunisere for mange. Som sådan, har tilpasse innstillinger for tekst- og e-post blitt viktigere for de som finner at de bruker sine tekstil programmer og e-innbokser ofte. En populær innstilling brukere endre er muligheten til å vise meldinger med den uleste viste først - en lett og vanlig innstilling til å endre.

Instruksjoner

E-innstillinger

• Direkte nettleseren til din e-postleverandør. Hvis du bruker en desktop program som Microsoft Outlook eller Mac Mail, kan du åpne klienten ved å klikke den.

• Klikk på "Innboks" link eller mappen til å vise alle meldinger i innboksen.

• Sortere uleste meldingene ved å velge "Vis" eller en lignende funksjon og velge "Ulest." I Gmail, må du søke etter uleste meldinger ved å skrive inn "er: ulest" i søkeboksen. Dette vil sortere alle uleste meldinger, men det ikke vil permanent endre innstillingene.

Tekstmelding

• Gå til tekst beskjed programmet ved å trykke på "Meny"-knappen og bla til ikonet SMS tekst.

• Klikk "Alternativer" tekst beskjed programmet. Dette vil gi en meny med innstillinger du kan endre i SMS-innboksen.

• Rull til "Vis", "Sortering" eller en lignende funksjon. Velg "Ulest først" å sortere meldingene og vise de uleste meldingene først. Du må utføre et søk av alle uleste meldinger til å vise dem. Hvis telefonen ikke gir en Sorter-funksjonen. For å gjøre så, velg "Options", velg "Søk" og klikk "Ulest" for å vise bare uleste meldinger.