Nnywellness.com

Hemmeligheter, Tips og triks for sjokolade Verizon Wireless-mobiltelefon


Bli kjent med spesifikasjonene og funksjonene for det LG Sjokolade Berøring for Verizon, og du finner flere tips og triks som hjelper deg å få mest ut av smarttelefonen. Utgitt i 2009, leveres den Chocolate Touch med en rekke funksjoner, inkludert en integrert digitalkamera og GPS-systemet, hver ville avløpsrenne telefonens batteri hvis utstrakt.

Batteriet livet Tips

En standard lithium-ion batteri, når fulladet, gir det LG Sjokolade Berøring med opptil 470 timer eller 19,6 dager standby-tid og opp til fem timer taletid tid. Forhold til lignende modeller på markedet i 2011, sjokolade berøring batteriet livet rekkene nedenfor syv timer gjennomsnittet for taletid og over gjennomsnittet 446-timers standby-tid. Minimere den skjermen lysstyrken, forkorte telefonens Tidsinnstilt modus aktivisering og slå av bakgrunnen funksjonen data vil hjelpe utvide telefonens batterilevetid mellom.

Minne Tips

Hvis LG Sjokolade Berøring er 1GB internt minne ikke er møte dine behov, dra nytte av det innebygde mikro-sikre Digital-kortsporet som støtter opptil 16GB med tilleggsminne. Med tilleggsminne, vil du kunne legge mer innhold, som musikk, bilder og video, til telefonen. Uten tilleggsminne støtter den Chocolate Touch opptil 1000 kontakter med flere telefon numrene og bilde og ringetone ID. Med tilleggsminne øker tallet til en nesten ubegrenset mengde kontakter. MicroSD-kort er tilgjengelig i en rekke kapasiteter, inkludert 4GB, 8GB og 16GB, og er solgt av de fleste elektronikk og supply forhandlere.

Tilkobling Tips

Det LG Sjokolade Berøring kobles til en PC via en USB-kabel til å overføre innhold og synkronisere data. Denne tilkoblingen kan du flytte musikk, programmer og bilder fra en PC til telefonen eller omvendt. Forhåndsinstallert trådløs Bluetooth-teknologi gir den sjokolade Touch en rekke trådløse profiler eller moduser, slik som hendene-ledig hodetelefonen, objektet push og telefonlisten tilgang. HFP profilen gir deg muligheten for toveis, hendene-ledig ringe gjennom telefonens høyttalertelefonen, mens HSP profilen gjør det samme, men gjennom et trådløst headsett. OPP profilen kan du overføre data fra en mobil enhet til en annen og PBAP profilen lar deg dele kontaktinformasjon med en annen PBAP utstyrt enhet.

Messaging Tips

Det LG Sjokolade Berøring støtter tekst, video, talemeldinger og foto og mobil e-post via en tilkobling til en Post Office Protocol (POP3) eller Internet Message Access Protocol (IMAP4) serveren. Bilder og video av telefonens 3,2-megapikselkameraet kan sendes som vedlegg til multimedia messaging service (MMS) beskjed eller email. Den sjokolade Touch gir også direktemelding støtte gjennom en Internett-tilkobling med en IM-klient, for eksempel AOL, MSN eller Yahoo For å aktivere de IM og mobil e-evner på telefonen, må du justere telefonens innstillingene og laste ned alle nødvendige apps.