Nnywellness.com

Tips & triks for å låse opp mobiltelefoner


Tips & triks for å låse opp mobiltelefoner

Det er mange tips og triks for å låse opp mobilen. Låse opp telefonen kan du bruke et SIM-kort fra en operatør enn det som solgte deg telefonen (slik at du kan bruke sitt nettverk). Dette er teknisk kalles en "SIM tilskuddet låse." Mobiltelefon leverandører låse telefoner til sine egne nettverk å minimere tap av omsetning på grunn av subsidiere kostnaden for telefoner.

Kontakt leverandøren

Teleoperatøren har tilgang til koden for å låse opp telefonen hvis du kjøpte telefonen gjennom en av sine selskap eid forhandlere eller autoriserte forhandlere. Mange kjøper det låse opplåsingskoden for sine telefoner, selv om de kan få det gratis. Hvis kontoen din med din operatør er fortsatt aktiv eller du avbrøt den siste 90 dager (og du ikke skylde en fortid forfalt saldo), operatøren må gi deg koden.

Forvent forsinkelser

Din operatør vil ikke gi deg med koden på dagen som kalles. Bærere bruke off-line grupper for å behandle disse forespørslene fordi de må kontakte produsenten for å få koden. Selv om de kan ta opp til 30 dager til å gi deg koden, vil du vanligvis ha det innen 48 timer. Men hvis telefonen din er nye på markedet (mindre enn 60 dager) kan du forvente forsinkelser. Hvis du vil låse telefonen slik at du kan sette inn et SIM-kort fra en utenlandsk operatør mens du er på ferie, kan du ringe innen en måned fra planlagte avreisedato å sikre at du har nok tid til å få koden.

En størrelse passer ikke alle

Hvis vennen din har den samme telefonmodellen som du, hans eller hennes vil opplåsingskoden sannsynligvis ikke fungere for telefonen. Produsenten tar en blokk med serienumre og tilordner samme opplåsingskoden for telefoner i denne blokken. Blokken med serienumre vanligvis varierer fra 500 til 1000 telefoner. Du har en veldig liten sjanse for at andres kode vil fungere på telefonen. Hvis du skriver inn koden feil 10 ganger, vil du permanent låse telefonen til mobilleverandørens nettverk og det vil ikke erstatte telefonen for deg. Dette er en annen grunn å unngå online nettsteder som tilbyr låse opp koder.

Analoge brukere

Du kan låse opp en analog telefon som ikke bruker et SIM-kort. Denne prosessen krever en kabel til å koble telefonen til en datamaskin og spesialisert programvare. Ofte oppveier kostnaden kostnadene for å erstatte telefonen. Hvis du vil låse en analog telefon en gang Division flere tilgang (TDMA) eller andre ikke - Global System for Mobile (GSM) kommunikasjonsnettverk, Kontakt leverandøren nye først for å finne ut om det vil tillate deg å koble telefonen til sitt nettverk. I de fleste tilfeller vil det ikke.