Nnywellness.com

Hvordan du justerer en motorsykkel ventil Lash


Ventil lash justering bør gjøres i henhold til brukerhåndboken for den bestemte motorsykkelen. Harley-Davidson støtstangsmotorer stil motoren krever ikke justering som ofte som gjør noen av de utenlandske motorsykler med overliggende kamaksler. Overliggende kamaksel motorer vil vanligvis ha en bestemt mengde ventil lash nødvendig for ekspansjon. Ventilen lash bør justeres i henhold til produsentens anbefalinger, som du finner i brukerhåndboken eller, hvis ikke tilgjengelig, ved å ringe en forhandler for din foreta på motorsykkel.

Instruksjoner

Harley-Davidson og lignende støtstangsmotorer motorer

• Trekk sparkplug ledninger ut pluggen slik motoren ikke starter. Fjerne sprederen bar i sentrum av støtstangsmotorer rørene.

• Heve den nedre delen av venstre støtstangsmotorer røret og sikre det opp med en passende stykke wire. Rotere motoren etter bumping starteren til ventilen lifter er ned helt.

• Løsne låsemutteren og slå topp innstilt bolten til støtstangsmotorer har ingen opp lek. Ikke stram. Når stykket er fjernet, stoppe og holde øvre innstilt bolten og trekk til låsemutteren.

• Gjør det samme for alle fire støtstenger etterfulgt av senke push rod dekselet. Kontroller at pakningen er god på bunnen av trekket. Erstatte baren sprederen.

Utenlandske overliggende kamaksel motorer

• Deaktiver tenningen eller fjern sparkplug ledninger. Fjern dekslene. Rotere motoren med startmotoren til første ventilen justeres har rocker arm sitter på leges av kamaksel lapp. Leges er den laveste delen av lapp.

• Løsne låsemutteren og tilbake det tre eller fire svinger. Bruk en skrutrekker eller liten vri (avhengig av hva som er aktuelt), slå til skruen, som er i kontakt med kamaksel lapp.

• Sett inn den riktige føler (for å matche ventil lash kravene for år, merke og modell sykkel) mellom kamakselen og innstilt skruen. Skru fast skruen like før det gir litt dra føler som måleren er utdraget.

• Hold justeringsskruen i posisjon og trekk til låsemutteren. Fortsetter med resten av ventilene holde én ting i tankene - eksos ventilen vil være inline med eksos manifold. Siden inntak ventil har en annen ventil lash enn eksos, må retten ventilen snert brukes riktig sylinderen.