Nnywellness.com

Slik endrer du et forhjul med montering en 2003 Ford Explorer Sport Trac


Forhjulslagrene på en 2003 Ford Explorer Sport Trac er i form av en forseglet hub. Lagrene er ikke brukbar så de erstattet komplett. To symptomer som tyder på en bærende feil er sliping lyder i området av bestemt hjulet og en wobbling i dekk. Løfte dekket for bakken og rocking det ut viser noen løshet i hub bærende. Angir lageret feil.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på forhjulet man full slå ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Jack forsiden av lastebilen og stedet jack står under rammen bare til baksiden av forhjulet åpningene. Senk bilen slik at den hviler på tribunene. Fortsette å fjerne det lug vanskelige problemer og hjulet.

• Fjern de to caliper montering bolter med en torx bit. Løft caliper av rotoren og henge caliper fra coil våren med en ledning, slik at den ikke henge fra brems slangen. Trekk rotoren av huben for hånd.

• Fjern de tre boltene i baksiden av huben som bruker en socket. Koble hjulet hastighet sensor sele koblingen og dra navet av. Installer den nye peiling huben og dreiemoment tre bolter til 80 fotpund av dreiemoment. Koble hjulet hastighet sensor kontakten.

• Trykk rotoren på huben. Senke caliper over rotoren og installere caliper bolter. Dreiemoment dem til 38 fotpund av dreiemoment. Installere rattet og trekk det lug vanskelige problemer. Senk lastebilen til bakken og dreiemoment det lug vanskelige problemer til 130 fotpund av dreiemoment.