Nnywellness.com

GM 3,4 inntak dreiemoment spesifikasjoner


GM 3,4 inntak dreiemoment spesifikasjoner

3.4-liters motor er medlem av GM'S 60 graders V6-motor familie. Denne motoren fortrenger 207 kubikk tommer eller 3,4 liter. Den har en bar på 3.622 inches, et slag 3.307 inches og en komprimering av 9.5-til-1. Denne motoren sylindere brann i en 1-2-3-4-5-6 rekkefølge. Dens inntaket manifold har etablert dreiemoment spesifikasjoner som bør følges når du utfører motorvedlikehold.

Inntaket Manifold

Inntak manifolder er ansvarlig for å distribuere jevnt en forbrenning blanding eller luft til hver inntaket porten i motorens topplokk. Dette er nødvendig å maksimere motorens effektivitet og ytelse. Inntaket manifold fungerer også som en mount for gass kroppen, forgasser, drivstoff injeksjon og andre motordeler. Hvor manifold kobles til disse komponentene, har bolter spesifikke dreiemomentet krav.

Dreiemoment

"Moment" refererer til kraften som er nødvendig å rotere et objekt – i dette tilfellet en mutter eller bolt - rundt en akse eller pivot. Tenk på det som en vri. Produsenter sett spesifikasjoner for sine komponenter, for eksempel dreiemoment spesifikasjoner, som er fotpund. For å sikre motoren stabilitet, må motoren bolter torqued eller bolted ned til en viss vekt spesifikasjon under produsent retningslinjer.

Dreiemoment spesifikasjoner

Drivstoff jernbane bolter til inntaket manifold på 7.42 fotpund av dreiemoment. Muttere og bolter av inntaket manifold koble til topplokk på 30 fotpund av dreiemoment. Gass-kroppen-å-inntak-manifold bolter koble på 18 fotpund.