Nnywellness.com

Hvordan lage din egen bilde Scene


Hvordan lage din egen bilde Scene

Å ta bilder kan være en god måte å dokumentere en hendelse som en oppgradering eller bursdagsfest, eller bare en måte å ha det gøy med venner og familie. Når du har tatt bildet, kan du bruke et fotoredigeringsprogram for å opprette din egen bilde scene. Ved å velge en ny fotobakgrunn, kan du redigere ut gjeldende ryggen bakken av bildet og sette deg og dine venner i noen bilde scene du ønsker.

Instruksjoner

• Åpne din fotoredigeringsprogram. Du kan bruke noen redigeringsprogram du ønsker som støtter bruk av lag. Hvis du er usikker på om programmet støtter lag, søke gjennom funksjonen "Hjelp" etter "Lag." Hvis ingen resultater returneres, vil du ikke kunne bruke denne teknikken med programmet.

• Åpne bildet du vil opprette en ny bilde scene i samt bildet du vil bruke som bakgrunn. Holde begge disse bildene på skjermen og bruk "Lysstyrke og kontrast" til å redigere både bilder, så brightnesses ligner. Det ferdige produktet vil ikke se realistisk hvis et bilde er mørkere eller lysere enn den andre.

• Velg og kopier hele bakgrunnsbildet du vil bruke. Klikk "File" og deretter "Kopier" øverst på skjermen for å kopiere den. Klikk på det opprinnelige bildet. Klikk "Lag," etterfulgt av "Nytt lag" opprette et ekstra lag på det første bildet. Velg "Lim" du limer inn bakgrunnsbildet i dette laget. Merk at du ikke vil kunne se bakgrunnsbilde.

• Klikk "Lag," deretter "Legg til lagmaske," etterfulgt av "Skjul alt" opprette en lagmaske. Nå, klikk på "Brush" verktøyet og sjekk fargekartet at to fargene som brukes er svart og hvitt. Klikk på et område på bakgrunnen for å bruke penselen. Bakgrunnslaget vises gjennom hvor du pusser.

• Gjenta denne prosessen, bruke pensel til å dekke områder på bildet der du vil den nye scenen å vise. Justere størrelsen på penselen til gjøre området større åpne områder eller mindre når maleri rundt folk i bildet. Når ferdig, klikk "Fil" og deretter "Lagre som" for å opprette det endelige bildet.